volg je het nog?

Hier volg je de deelnemers van B&B Vol Liefde op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandHier volg je de deelnemers van B&B Vol Liefde op Instagram
RTL

Krijg jij geen genoeg van alles wat met 'B&B Vol Liefde' te maken heeft en refresh jij elke dag weer Videoland voor een nieuwe aflevering? Dan vind je het misschien ook wel leuk om de B&B-eigenaren te volgen op social media. Wij hebben het je gemakkelijk gemaakt door de eigenaren met Instagram-accounts op een rijtje te zetten. Kijkers klaar? Volgen maar!

Martijn

In het prachtige zuidwesten van Portugal, in het dorpje Deixa O Resto, runt Martijn al een aantal jaren samen met zijn ouders een prachtige B&B. De 31-jarige is een echte reiziger, heeft al veel van de wereld gezien en spreekt maar liefst zeven talen vloeiend. Nu is hij klaar om te settelen en Martijn hoopt via B&B Vol Liefde zijn droomvrouw te vinden. Die moet wel zelfstandig zijn én een goed gevoel voor humor hebben. Daarnaast zou het ook fijn zijn als zijn toekomstige partner vegetarisch zou eten en net als Martijn bezig is met duurzaamheid.

Martijn volg je hier op Instagram. Veel foto's vind je er overigens nog niet, want de B&B-eigenaar heeft drie weken geleden pas een profiel aangemaakt. Wel deelt hij regelmatig updates over het programma op zijn account.

Martijn© RTL
Martijn

Denise

De 31-jarige Denise runt in het zonnige dorpje Órgiva in het zuiden van Spanje een vakantiecomplex met een groot aantal appartementen. Officieel is haar oom de eigenaar van dit complex, maar ondernemen is er bij Denis met de paplepel ingegoten. Naast alle werkzaamheden staat Denise maar liefst vier keer in de week in de sportschool en ze zoekt dan ook een partner die minstens net zo sportief is als zij zelf. 

Denise volg je hier op Instagram. Ook Denise heeft nog niet heel veel foto's, maar trakteert haar volgens op een mix van sexy kiekjes in lingerie, vakantiefoto's en natuurlijk haar hondje Joey.

Denise B&B Vol Liefde
Denise B&B Vol Liefde

Richard

In de Algarve heeft de 50-jarige Richard een groot stuk land heeft gekocht. De levensgenieter is de enige van de deelnemers die zijn B&B nog niet heeft geopend, hij is namelijk nog ontzettend druk met de verbouwing van zijn erf. Hij hoopt zijn kamers dit jaar voor het eerst te kunnen verhuren.

Richard volg je hier op Instagram. Erg up-to-date is die overigens niet, zijn laatste foto is namelijk alweer een jaar geleden geplaatst. 

Richard B&B Vol Liefde© RTL
Richard B&B Vol Liefde

Hans

De 60-jarige Hans woont sinds 2002 in het kleine Franse dorpje Dégagnac. Hier runt de rockende gitarist dan ook zijn B&B, bestaande uit twee riante vakantiehuizen, twee prachtige B&B-kamers én een kleine boerencamping. Hans heeft een grote passie, namelijk zijn paarden. 

Hans volg je hier op Instagram. Drie keer raden hoe zijn profielfoto eruitziet... Hint: het begint met een 'p' en eindigt met 'aard'.

Hans B&B Vol Liefde© RTL
Hans B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien en kijk je een week vooruit bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde