Ronde 2

Advocaten Amber Heard hebben stukken ingeleverd voor hoger beroep tegen Johnny Depp

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAdvocaten Amber Heard hebben stukken ingeleverd voor hoger beroep tegen Johnny Depp
RTL

De advocaten van actrice Amber Heard (36) hebben donderdag documenten ingeleverd bij de rechtbank voor het hoger beroep in de lasterzaak die haar ex Johnny Depp (58) tegen haar had aangespannen. Een jury besloot eerder dat Amber miljoenen moest betalen aan de acteur.

"We geloven dat de rechtbank fouten heeft gemaakt en dat stond een rechtvaardig en eerlijke vonnis in de weg"

Het was al duidelijk dat Amber het er niet bij zou laten zitten. Al direct na de uitspraak, waarin duidelijk werd dat de actrice haar ex ruim 10 miljoen dollar moest betalen vanwege een opiniestuk dat ze had geschreven over huiselijk geweld. Op zijn beurt moest Johnny haar zo'n 2 miljoen dollar betalen vanwege schadelijke uitspraken van zijn advocaat aan het adres van Amber.

Rechtbank wijst verzoek Amber Heard om Depp-zaak te verwerpen af
Lees ook

Rechtbank wijst verzoek Amber Heard om Depp-zaak te verwerpen af

Volgens Daily Mail hebben de advocaten de stukken ingeleverd bij de rechtbank in Fairfax County in de staat Virginia. Tegen showbizzsite TMZ lieten ze weten dat ze nog steeds vinden dat de zaak niet eerlijk is behandeld. "We geloven dat de rechtbank fouten heeft gemaakt en dat stond een rechtvaardig en eerlijke vonnis in de weg", zegt een van hen.

Een week geleden verwierp de rechtbank in Virginia al een verzoek van het team van Amber Heard om de uitspraak nietig te verklaren. Volgens de advocaten was er sprake van fraude omdat een van de juryleden niet de juiste geboortedatum op zijn oproepkaart had staan. Maar volgens de rechter had dit probleem eerder aangekaart moeten worden en zou er geen sprake zijn geweest van opzettelijke fraude.

Lees meer over
Amber HeardJohnny Depp