Lompe harkie

Harrie geeft tekst en uitleg over dumpen Anne in EOTB: 'Je ziet niet alles'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVHarrie geeft tekst en uitleg over dumpen Anne in EOTB: 'Je ziet niet alles'
RTL

Dat Harrie Snijders de 'plakkerige' Anne in de laatste uitzending van 'Ex on the Beach' haar koffers laat pakken, levert de 'Dekhengst' online wat kritiek op. Harrie zou Harrie niet zijn als hij niet van zich af zou bijten.

"Het is geen Boer zoekt Vrouw, het is Ex on the Beach"

In de aflevering van zondag heeft Harrie op niet zo'n subtiele wijze Anne aan de kant geschoven. Hij vond haar 'plakkerig' en vergeleek haar eerder al eens met ducttape. Dus besloot Harrie een dealtje te sluiten met Ayleen. De twee zoenden er zo lustig op los dat Anne uiteindelijk haar koffers pakte en hun kamer verliet. "Dit is het meest kinderachtige dat ik ooit heb meegemaakt", zei Anne gepikeerd. Harrie en Ayleen vierden daarentegen feest. "Het plannetje is geslaagd", jubelden de twee.

Harrie gebruikt andere dame om 'plakkerige' Anne te lozen: 'Plannetje geslaagd'
Lees ook

Harrie gebruikt andere dame om 'plakkerige' Anne te lozen: 'Plannetje geslaagd'

Online ontstond er een beetje ophef over de gang van zaken. Harrie heeft op zijn Instagram-account uitleg gegeven. "Ik was met Anne daar een tijdje. Op een gegeven moment werd ze ook te plakkerig. Maar er zijn ook heel veel dingen achter de schermen gebeurd die niet zijn uitgezonden. Een aflevering duurt 45 minuten en daar proppen ze twee dagen in", zegt Harrie.

Volgens Harrie was Anne ook bij andere mannen 'aan het plakken'. "Ik laat mezelf ook niet op m'n plek zetten. Dan ben ik je gewoon voor. Plus, het is geen Boer zoekt Vrouw, het is Ex on the Beach. Je gaat hier de liefde niet vinden. Anne en ik spreken elkaar ook niet meer. Been there, done that."

Je kunt Ex on the Beach terugkijken bij Videoland.

Lees meer over
Ex on the Beach