als een vis in 't water

De Slimste Mens-kijkers raken niet uitgepraat over dubbelganger van Maarten van Rossem

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVDe Slimste Mens-kijkers raken niet uitgepraat over dubbelganger van Maarten van Rossem
RTL

De kijkers van 'De Slimste Mens' zien vanavond dubbel. Op Twitter regent het berichten over de uitdager van vanavond: Daniël Vis. De dichter lijkt volgens de mensen thuis als twee druppels water op de wandelende encyclopedie van het programma: Maarten van Rossem (78).

"Is Daniël een zoon van Maarten?"

Op social media gaat het bijna nergens anders over dan over de zogenaamde zoon van Maarten van Rossem. Kijkers zijn verbaasd over de gelijkenissen tussen Daniël en Maarten. De mannen nemen zelfs dezelfde houding aan - met de benen over elkaar. 

'Dit is toch Maarten van 100 jaar geleden?' tweet een kijker. 'Is Daniël een zoon van Maarten?' vragen meerdere fans zich af. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maarten van Rossem laat geen spaan heel van Amalia's studiekeuze
Lees ook

Maarten van Rossem laat geen spaan heel van Amalia's studiekeuze

Tijdens de ronde Collectief Geheugen verliest Daniël kostbare punten, waardoor hij in de laatste ronde strijdt tegen Opsporing Verzocht-presentatrice Anniko van Santen. Met een verschil van zo'n 250 seconden maakt Daniël in eerste instantie weinig kans. Het doet een dappere poging en lijkt even dichtbij de overwinning, maar moet ondanks veel goede antwoorden toch zijn meerdere erkennen in Anniko.

De Slimste Mens wordt op werkdagen uitgezonden om 21.40 uur bij NPO 2. 

Lees meer over
Philip FreriksMaarten van RossemDe Slimste Mens