three's company

Hans staat voor lastige keuze in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLHans staat voor lastige keuze in B&B Vol Liefde
RTL

In 'B&B Vol Liefde' zoekt Hans een vrouw die bij hem in Frankrijk komt wonen. Deze vrouw moet hem zowel lichamelijk als geestelijk prikkelen. Hans wil de juiste keuze maken met zijn hoofd en niet met 'kleine Hans', hoe moeilijk dat ook voor hem mag zijn.

Petra in B&B Vol Liefde© RTL/Videoland
Petra in B&B Vol Liefde

Petra

Petra is de eerste vrouw die Hans ontvangt in zijn bed & breakfast. Zij is gescheiden en heeft geen kinderen. Ooit heeft ze zelf een B&B gehad in Engeland. Hans en Petra vinden elkaar in hun gedeelde liefde voor dieren. Of dat genoeg is, moet nog blijken. 

Yovan in B&B Vol Liefde© RTL/Videoland
Yovan in B&B Vol Liefde

Yovan

Yovan werd door haar vriendin erop geattendeerd dat 'haar vent' op tv was. Toen Yovan Hans voor het eerst zag, wist ze het zeker: hem moet ik schrijven. "Hij heeft een hele leuke lach en pretoogjes", zegt ze over Hans. Yovan is direct onder de indruk van de omgeving. Helaas zijn de twee vrijgezellen niet zo onder de indruk van elkaar en vertrekt Yovan in goed overleg weer naar huis. 

Daisy in B&B Vol Liefde© RTL/Videoland
Daisy in B&B Vol Liefde

Daisy

De zestien jaar jongere Daisy doet Hans' hart - en andere lichaamsdelen - flink kloppen. Het leeftijdsverschil deert haar niks. Ze is de liefde van haar leven nog niet tegengekomen en hoopt die in Hans te vinden. "Geen feessie zonder Daisy", zo wordt ze omschreven door haar vrienden. 

Een feestje was het zeker, maar verder bleek er weinig tussen Daisy en Hans te zijn en ging ze weer terug naar Nederland. 

Anne Marie in 'B&B Vol Liefde'© RTL/Videoland
Anne Marie in 'B&B Vol Liefde'

Anne Marie

Enter Anne Marie! De 53-jarige videotrainer en ondernemer neemt Daisy's plek al snel in. Ze is dol op paarden, net als Hans, en maakt daarmee ook meteen indruk. Anne Marie vindt al snel haar plek in de B&B en kan het bovendien goed vinden met vrouw van het eerste uur Petra. 

Hans is ook weg van Anne Marie. Zo stelt hij dat het lastig kiezen zal worden tussen haar en Petra. Het liefst zou hij de twee samenvoegen tot één vrouw. 

Marion in 'B&B Vol Liefde'© RTL/Videoland
Marion in 'B&B Vol Liefde'

Marion 

En dan komt er opeens een caravan het terrein van Hans opgereden. Daarin bevindt zich zijn vijfde en laatste potentiële vrouw Marion. De 52-jarige kreeg het warm van de rocker, omdat ze zelf ook dol is op muziek. 

Bij aankomst voelt Marion al aan dat ze iets verstoort en al snel komt ze tot de conclusie dat er voor haar geen ruimte is in de B&B van Hans. 

Lees meer over
B&B Vol liefde