Jacob en neer

Jacob en Carla bekvechten er lustig op los na break-up in De Ware Jacob

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Videoland Jacob en Carla bekvechten er lustig op los na break-up in De Ware Jacob
RTL

Jacob en Carla hebben een dikke vette punt achter hun turbulente relatie gezet in 'De Ware Jacob'. Aangezien Carla bij Jacob is ingetrokken met haar doodzieke hond, lukt het haar niet om binnen een mum van tijd te vertrekken. En dat zorgt voor een hoop frictie.

"Jij verpest mijn leven"

"Jij verpest mijn leven", bijt Jacob Carla toe. Toch heeft Carla heel even de tijd om haar spullen te pakken om de B&B van Jacob te verlaten. Jacob heeft buikpijn van de confrontatie met zijn ex-liefje. Carla zoekt meteen haar spullen uit, maar komt al snel tot de conclusie: "Dit gaat me nooit in een dag lukken."

Carla maakte altijd schoon in de bed and breakfast van Jacob, maar daar heeft ze nu natuurlijk geen zin meer in. Nu moet huisvriendin en chefkok Mariana de rotklusjes oppakken. "Dit behoort niet tot mijn taken", zegt ze verbeten.

Jacob bij eerste ontmoeting met B&B Vol Liefde-fan Carla: 'Zullen we even voelen?'
Lees ook

Jacob bij eerste ontmoeting met B&B Vol Liefde-fan Carla: 'Zullen we even voelen?'

Dus moet Jacob op zoek naar een schoonmaakster, want er komen nieuwe gasten. Hij belt zijn oude huishoudster Tania. "Ik heb je nodig", zegt hij wanhopig aan de telefoon. Ondanks de drukke agenda van de interieurverzorgster, maakt ze graag tijd vrij voor Jacob.

Carla kent Tania nog wel en lacht zich suf. "Ik vind het heel grappig. Ik heb het gratis gedaan en nu mag Tania weer en die krijgt ervoor betaald." Dan beginnen de twee te bekvechten. "Jij deed niks", zegt Jacob over de schoonmaakwerkzaamheden van Carla. "Dat is jouw werkelijkheid. Ik heb genoeg getuigen die mij hebben zien werken van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat", roept ze. "Wat noem jij werken dan?" bijt Jacob haar toe. Daar heeft Carla echt geen zin in. "Ik ga die discussie niet met jou aan."

"Ik heb me laten gebruiken", blikt Carla terug. "Het doet nog steeds heel veel pijn. Ik heb hem altijd verdedigd, maar nu is mijn mening bijgesteld. De ware Jacob vindt geen een Nederlander leuk."

De twee gaan weer verder met bekvechten. Jacob vindt het niet normaal dat Carla voor het oog van gasten de dag ervoor een ruzie met hem begon. Carla is van mening dat alle gasten haar leuk vonden. "Dan begin je toch ook een B&B", zegt Jacob. Dat wil ze ook wel en Jacob is zelfs welkom, maar hij moet wel betalen voor z'n overnachting. "Ik ben zoveel geld aan jou kwijtgeraakt", zegt ze tegen hem. 

In de preview is te zien dat Jacob volgende week Tinder gaat ontdekken. Je ziet De Ware Jacob elke vrijdag exclusief op Videoland. 

Lees meer over
De Ware Jacob