dubbel zien

Geen twijfel over mogelijk: kleintje Douwe Bob precies zijn evenbeeld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGeen twijfel over mogelijk: kleintje Douwe Bob precies zijn evenbeeld
RTL

Douwe Bob (29) kan geen beschuit met muisjes meer zien. De zanger werd afgelopen maanden maar liefst drie keer vader en geniet met volle teugen van zijn kinderen, die als twee druppels water op hem lijken.

"Die is niet van de melkboer"

Douwe deelt regelmatig foto’s van zijn engeltjes en ook deze vrijdag trakteert hij zijn Instagram-volgers op een snoezig kiekje. 'Die is niet van de melkboer. Of toch wel… Maar dan lijkt de melkboer erg op mij', geint de singer-songwriter bij de post.

© Instagram @douwebob

Douwe werd op 31 mei vader van zoontje Elias. Niet lang daarna werd duidelijk dat de zanger weer een relatie had met de moeder van zijn zoon, Anouk. "Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel", zo vertelde hij in Beau

Anouk en Douwe Bob waren lange tijd samen en probeerden jarenlang een kindje te krijgen. Toen het uitging, raakte Anouk alsnog in verwachting.

Ondertussen kreeg de zanger nog twee dochters bij twee andere dames. Met Loes, de moeder van dochtertje Bobby Lou, heeft hij contact. De zanger is niet betrokken in het leven van zijn andere dochter. 

Lees meer over
Douwe Bob