royal wedding

Serena Williams onthult details achter look bruiloft Harry en Meghan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Serena Williams onthult details achter look bruiloft Harry en Meghan
RTL

Serena Williams (40) heeft urenlang bij de kapper gezeten voor de bruiloft van de Britse prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan (41). De tennisser en goede vriendin van Meghan besloot dat ze haar haren wilde laten vlechten, zo vertelt ze aan 'Vogue'.

"Ze hebben mijn haar doorgevlochten tot in de ochtend"

"Ik dacht: een koninklijke bruiloft? Ik ga sowieso vlechtjes dragen", vertelt Serena. Drie vrouwen zijn de hele nacht bezig geweest met het haar van de tennisster. "Ik was zo moe. Ik dacht, ik ga gewoon slapen. Dus ik ben gaan liggen en ze hebben doorgevlochten tot in de ochtend. Het was een heel lang proces maar het was het helemaal waard."

Serena Williams neemt het op voor 'onbaatzuchtige' vriendin Meghan
Lees ook

Serena Williams neemt het op voor 'onbaatzuchtige' vriendin Meghan

Serena Williams© ANP
Serena Williams

Serena en Meghan zijn sinds 2014 bevriend. Ze leerden elkaar kennen tijdens een voetbalwedstrijd voor het goede doel. Serena heeft zich al eerder enthousiast uitgelaten over de bruiloft in 2018. "Ik vond het geweldig dat er zo veel Afro-Amerikaanse culturele aspecten in de bruiloft terug te zien waren. Ik was heel blij dat Meghan dat erin wilde verwerken", zei ze eerder tijdens een persconferentie.

Het boek Revenge over Meghan Markle blijft maar nieuwe verhalen opleveren. De meest recente onthullingen gaan over ruzies tussen Meghan en Kate Middleton, racistische uitspraken van Camilla en Meghan die de diva uithangt. Een ding is zeker: dit boek laat de Sussex'jes zweten.

Lees meer over
Serena WilliamsPrins HarryMeghan Markle