Het Hazesje zijn

Rachel Hazes reageert op uitlatingen Roxeanne in Beste Zangers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRachel Hazes reageert op uitlatingen Roxeanne in Beste Zangers
RTL

Roxeanne Hazes (29) vertelde gisteravond in de eerste uitzending van een nieuw seizoen 'Beste Zangers' openhartig over de breuk met haar moeder Rachel (52). De zangeres legt uit dat het overlijden van haar vader in 2004 zorgde voor een trauma en dat ook haar moeder hieraan heeft bijgedragen. Rachel reageert nu tegenover RTL Boulevard op deze uitlatingen.

"Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje"

Roxeanne vertelt in het programma dat haar moeder haar in de steek liet nadat haar vader André kwam te overlijden. Ze noemt dit 'de grootste klap' uit haar jeugd. "Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: 'Kom alsjeblieft terug.'" Ook zegt Roxeanne dat ze als klein meisje bij vreemde gezinnen werd ondergebracht als haar vader moest optreden. Zo zat ze bijvoorbeeld eens naakt bij een man op de bank omdat het nudisten bleken te zijn.

Roxeanne Hazes vertelt over breuk met Rachel: 'Enorme knauw van gehad'
Lees ook

Roxeanne Hazes vertelt over breuk met Rachel: 'Enorme knauw van gehad'

Volgens Rachel is er niets waar van deze uitspraken van haar dochter. 'Vol verbazing hebben wij vandaag de diverse berichten gelezen over Roxeannes uitlatingen', begint ze. 

Veel woorden wil Rachel er niet aan vuil maken, maar laat weten dat deze gebeurtenissen volgens haar niet hebben plaatsgevonden. 'Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje.' Ook vertelt ze dat mensen uit haar 'directe omgeving' dat kunnen beamen. 'Het is jammer dat de eenzijdigheid van dit soort uitlatingen gelijk als waarheid wordt aangenomen.'

Lees meer over
Rachel HazesRoxeanne HazesAndré HazesBeste Zangers