You've got a text!

Nog geen genoeg van Love Island? Dan is er goed nieuws

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @loveislandnlNog geen genoeg van Love Island? Dan is er goed nieuws
RTL

Na de finale van 'Love Island' Nederland en België hoeven de fans van de realityserie niet lang te wachten. Inmiddels staat de gloednieuwe Britse reeks al online op Videoland, maar er is nog meer goed nieuws! Binnenkort zal namelijk ook het vierde seizoen van 'Love Island USA' te streamen zijn in ons kikkerlandje.

Na vijf weken weten we nu eindelijk wie de winnaars zijn van de Nederlands en Belgische Love Island. De Nederlandse Cas en de Belgische Jotti zijn namelijk hoteldebotel verliefd en daarom de terechte winnaars van dit seizoen. Gelukkig voor de fans stond de Britse editie ook al ruim een week online op Videoland. Zo konden de liefhebbers meteen door met streamen. Als je ook hier helemaal doorheen bent, staat er dus binnenkort nog meer voor je klaar.

 

Dít koppel heeft Love Island 2022 gewonnen
Lees ook

Dít koppel heeft Love Island 2022 gewonnen

Love Island USA zal namelijk vanaf 19 september te zien zijn op de streamingdienst. In Amerika zijn ze momenteel al volop begonnen aan de draaidagen.

Naast Love Island Nederland, België, Engeland en Amerika is er ook een Duitse editie. Die wordt gepresenteerd door niemand minder dan de wonderschone Sylvie Meis. 

Lees meer over
Love Island