roze wolk

Jotti en Cas kunnen winst Love Island nog altijd niet geloven: 'Ging zo snel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love Island/RTLJotti en Cas kunnen winst Love Island nog altijd niet geloven: 'Ging zo snel'
RTL

Voor Jotti was het niet altijd even makkelijk op 'Love Island'. Ze kwam de villa in als bombshell en koos voor Lennert, wiens hart al bij Fé lag. Vervolgens wist Mehti haar te bekoren met een boeketje broccoli, maar hij moest helaas vertrekken. Gelukkig was daar Casa Amor en kwam Cas in haar leven. Met RTL Boulevard blikt ze terug. "Ik besef nog niet dat we gewonnen hebben... het is heel gek."

"Uiteindelijk gaat het om het vinden van liefde, en die hebben we gevonden"

Een klik met Rick was er helaas niet en ook de andere mannen konden Jotti's hart niet veroveren. Dit veranderde allemaal in Casa Amor. Haar avontuur begon pas écht toen ze Cas leerde kennen. Het klikte meteen en de twee groeiden al snel naar elkaar toe. Jotti vroeg Cas mee terug naar de Love Island-villa en tijdens hun dreamdate vroeg Cas haar op zijn beurt officieel om een koppeltje te vormen. Inmiddels zijn ze weer thuis als vriendje en vriendinnetje én met 25.000 euro op zak.

Jotti en Cas kunnen nog steeds niet geloven dat het allemaal zo snel is gegaan. "Ineens sta je in die finale en win je... sprakeloos was ik. Ik was ook helemaal aan het beven. Ik wist echt niet wat er gebeurde", vertelt ze.

Amandine en Jules hinten op verzoening na Love Island
Lees ook

Amandine en Jules hinten op verzoening na Love Island

"Ik heb altijd wel mijn woordtje klaar, maar op dat moment kon ik gewoon even niet meer praten", doet Cas zijn verhaal. "We vielen echt gewoon even stil, maar het is zo bijzonder en zijn superblij allebei. Het besef komt nu pas langzaam een beetje."

Het koppeltje vertelt eigenlijk gedurende hun liefdesavontuur helemaal niet zo bezig te zijn geweest met het winnen van het programma. "Ik vind dat je dan ook oprecht het programma binnenstapt", legt Cas uit. "Uiteindelijk gaat het om het vinden van liefde, en die hebben we gevonden. Dat was voor ons al de allergrootste winst."

Aflevering gemist? Het hele seizoen van Love Island kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
VideolandLove Island