Beschuit met muisjes

Ex on the Beach-sterren Dante en Jamy verwelkomen dochtertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jamybrandsEx on the Beach-sterren Dante en Jamy verwelkomen dochtertje
RTL

Er zijn maar weinig mensen die een langdurige relatie overhouden aan 'Ex on the Beach', maar Dante en Jamy is het wél gelukt. De tortelduifjes waren in het zesde seizoen van de realityserie te zien en zijn al zo’n twee jaar samen. Inmiddels is hun liefdesgeluk ook bezegeld met een baby. Jamy deelt op haar Instagram twee kiekjes van hun pasgeboren dochtertje.

"Zo mooi, zo bijzonder"

Op de zwart-wit foto’s is te zien hoe hun dochtertje tevreden de camera in kijkt. 'Zo klein, zo mooi, zo bijzonder. Welkom in ons leven, groot wonder. Jailey-Rose Vermeeren, zo schrijft Jamy bij de foto’s. 'My Girl!', zo reageert Dante enthousiast op de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex on the Beach-Sem krijgt hulp voor trauma na auto-ongeluk
Lees ook

Ex on the Beach-Sem krijgt hulp voor trauma na auto-ongeluk

De relatie tussen Jamy en Dante kent de nodige ups en downs. Na Ex on the Beach gingen de twee even uit elkaar nadat Dante Jamy beschuldigde van vreemdgaan. Uiteindelijk bleken ze toch niet zonder elkaar te kunnen en inmiddels zijn ze alweer zo’n twee jaar samen. Dante heeft zijn vriendin zelfs ten huwelijk gevraagd, dus binnenkort komt er ook een heuse Ex on the Beach-bruiloft aan.

Heb jij je altijd al afgevraagd aan welke eisen je moet voldoen om als ex mee te mogen doen aan Ex on the Beach? Je hoort het in onze RTL Boulevard Reality Podcast: 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ex on the Beach