B&B Volle vaart terug naar huis

Zesde vrouw Martijn linea recta naar huis in B&B Vol Liefde: 'Ik ben al verliefd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland Zesde vrouw Martijn linea recta naar huis in B&B Vol Liefde: 'Ik ben al verliefd'
RTL

Martijn heeft vorige week zijn hart verloren aan Fenna. Het leidde tot een ongemakkelijk moment in 'B&B Vol Liefde', want hij verklaarde de liefde via Susanne. Die daar zichtbaar van schrok. Vandaag heeft Martijn zijn zesde liefdeskandidaat ontmoet.

"Ik hoop dat je genoten hebt van de drama hier"

Geen enkele B&B-eigenaar krijgt in het programma zes liefdeskandidaten, maar Martijn wel. Maar sinds hij de liefde aan Fenna heeft verklaard, kan hij aan niks anders meer denken. "Dat de vonk zo snel oversloeg tussen die twee, heb ik echt niet gezien. Dus voor mij kwam het heel onverwacht", vertelt Susanne een dag na de onthullende bekentenis van Martijn. 

Fenna kan nog steeds niet aan het idee wennen dat Martijn zo snel op haar verliefd is geworden. "Het is heel raar dat ik dit zeg. Er komt er nog eentje. Die heeft de pech dat ze wat later komt. Ik vind dat je haar ook de kans moet geven", vertelt ze hem dan ook. 

Dan is het tijd voor Susanne om de biezen te pakken. "Ik hoop dat je genoten hebt van de drama hier", zegt Martijn. "Ja, het was wel drama, hè?", reageert Suus.

Ongemakkelijkste B&B Vol Liefde-moment ooit: Martijn verklaart via Susanne de liefde aan Fenna
Lees ook

Ongemakkelijkste B&B Vol Liefde-moment ooit: Martijn verklaart via Susanne de liefde aan Fenna

Susanne vertrekt, maar liefdeskandidaat nummer zes, Linda, is onderweg naar de B&B van Martijn. Vol verwachting kijkt ze uit om hem te ontmoeten. "Ik verwacht dat het een heel leuk avontuur gaat zijn. Ik hoop dat er iets uitkomt. Dat we elkaar leuk gaan vinden." 

Tijdens de ontmoeting met Martijn is ze erg onder de indruk. "Echt een leuke jongen." Martijn zit met de handen in z'n krullenbos. "Het voelt heel stom om nog iemand te ontvangen als je helemaal gek bent op een ander." 

Hij besluit Linda apart te nemen. Hij voelt meteen dat zij hem niet van gedachten gaat veranderen. Dus gaat hij de verloskundige uit haar lijden verlossen. "Ga even zitten, want ik ga meteen op je dak vallen. Ik wil je iets vertellen en daar heb ik het heel moeilijk mee."

Dan ploffen ze neer op het bed. "Jij bent hier met een reden. Voor mij. Om mij beter te leren kennen. Nu heb jij de pech dat je als laatste hier aankomt. Dat is zuur, voor jou, want ik ben al verliefd geworden op Fenna", vertelt Martijn aan Linda. Ze reageert koeltjes: "Dat kan natuurlijk gebeuren. Dat is voor jou heel fijn."

Martijn vertelt haar dat ze mag blijven, maar dat het niks kan worden. "Dan heeft het ook geen zin om te blijven", besluit Linda. "Het is niet anders. Het is jammer dat ik die kans niet heb gekregen, denk ik." Nog geen paar minuten later rolt Linda haar koffer de B&B uit. Tijdens het nummer 'The Winner Takes It All' rijdt Linda met de taxi weer terug naar waar ze een paar uur eerder nog aankwam: het vliegveld. 

B&B Vol Liefde is alleen deze week nog elke werkdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Op Videoland zie je het hele seizoen van begin tot einde. 

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefdeVideoland serie