B&B Volgende Liefde

Martijn uit B&B Vol Liefde zegt sorry tegen Linda voor 'onmenselijk moment'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandMartijn uit B&B Vol Liefde zegt sorry tegen Linda voor 'onmenselijk moment'
RTL

Martijn kreeg het gisteren Portugees benauwd in 'B&B Vol Liefde' toen hij zijn zesde (!) liefdeskandidaat linea recta naar huis moest sturen. Linda kwam, zag en vertrok binnen een paar uur.

"Ik ben blij dat het jou goed gaat"

Op Instagram biedt Martijn zijn excuses aan. 'Allereerst gewoon sorry, dit is een van de meest verschrikkelijke en onmenselijke momenten in mijn leven geweest', vertelt hij online.

Zesde vrouw Martijn linea recta naar huis in B&B Vol Liefde: 'Ik ben al verliefd'
Lees ook

Zesde vrouw Martijn linea recta naar huis in B&B Vol Liefde: 'Ik ben al verliefd'

Eigenlijk wilde Martijn niet eens dat Linda kwam, maar dat was tegen het zere been van de makers. 'Ik kaartte na mijn safari-date al aan dat ik jou liever netjes zou opbellen, maar dat was niet de bedoeling. Ik houd niet van liegen en besloot zonder medeweten van de crew je het bijna meteen te vertellen.'

Martijn heeft na het pijnlijke afscheid nog wel met Linda gepraat. 'Ik wil je alsnog heel erg bedanken, gewoon omdat ook jij het lef hebt gehad om jezelf aan te melden en dit avontuur aan te gaan. We hebben inmiddels contact gehad en ik ben blij dat het jou goed gaat.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Martijn hoopt vooral dat Linda snel gelukkig wordt in de liefde. 'Ik hoop dat jouw droomman snel jouw pad zal kruisen', besluit hij. Ondertussen geniet hij in B&B Vol Liefde - alleen deze week nog te zien om 20.30 uur bij RTL 4 en op Videoland - van zijn liefje Fenna. Op de beelden hieronder zie je hun romantische date.

Lees meer over
B&B Vol liefde