Geef me je angst

Sarah Soelen over comeback André Hazes: 'Hij kan dit aan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

André Hazes (28) kondigde gisteren groots zijn muzikale comeback aan. De zanger zat naar eigen zeggen in 'de meest donkere periode van zijn leven', maar is er inmiddels weer klaar voor om zijn carrière op te pakken. Sarah van Soelen, zijn ex-vriendin, laat aan RTL Boulevard weten dat ze hoopt dat het inderdaad beter met hem gaat: "Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd."

Sarah had vorig jaar enige tijd een relatie met de zanger, maar in december besloten de twee een pauze in te lassen. Al snel gingen er geruchten dat André zijn hart had verloren aan een andere vrouw, maar deze relatie is nooit door de zanger bevestigd. Van een hereniging tussen hem en Sarah kwam het in ieder geval niet meer. Toch draagt zij hem nog steeds een warm hart toe. 

 

André Hazes verbreekt mediastilte en kondigt comeback aan
Lees ook

André Hazes verbreekt mediastilte en kondigt comeback aan

"Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft", zegt ze bij ons over zijn aangekondigde comeback. "Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien. Daardoor hebben we alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken."

Sarah kan het ook niet laten om Rachel, haar ex-schoonmoeder, nog even in het zonnetje te zetten. "Ook ben ik trots op zijn moeder die dag en nacht voor hem heeft gezorgd. Ze heeft zich echt om hem bekommerd."

Dat André nu ineens weer volop in de media is, vindt Sarah niet makkelijk. "We hebben zelf geen contact. Dat vind ik heel jammer want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open." De ex van André liet begin deze zomer al weten dat we haar niet in zijn nieuwe documentaire hoeven te verwachten. Ondanks dat ze hier uit is geknipt, is ze wel van plan om er naar te gaan kijken, vertelt ze tot slot.

Het hele item met Sarah van Soelen zie je vanavond in de uitzending van RTL Boulevard om 18.35 uur.

Lees meer over
André Hazes jr.Sarah van SoelenRachel Hazes