wilde verhalen

Olivia Wilde verrast door voogdijpapieren van ex

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOlivia Wilde verrast door voogdijpapieren van ex
RTL

Olivia Wilde (38) heeft een boekje opengedaan over haar relatie met acteur Jason Sudeikis (46), waar in 2020 een einde aan kwam. In een interview met 'Variety' blikte de actrice en regisseur terug op een incident van eerder dit jaar, toen zij tijdens een presentatie voor haar film 'Don't Worry Darling' plotseling een envelop overhandigd kreeg. Daar bleken voogdijpapieren in te zitten, afkomstig van Jason.

"Het had niet mogen gebeuren"

In het gesprek met Variety noemde Olivia het incident 'zeer verontrustend'. "Het had niet mogen gebeuren", aldus Olivia. De actrice haalde ook nog even stevig uit naar haar voormalige verloofde. "Het was niet iets wat me helemaal verbaasde. Ik bedoel, er is een reden waarom ik uit die relatie ben gestapt."

Ex-vriend boos om relatie Olivia Wilde en Harry Styles
Lees ook

Ex-vriend boos om relatie Olivia Wilde en Harry Styles

Olivia en Jason waren van 2011 tot 2020 een stel. Ze waren verloofd en hebben samen twee kinderen. Kort na de breuk met Jason kreeg de actrice een relatie met zanger Harry Styles. Die speelt ook een rol in Don't Worry Darling. De film gaat dit jaar in première op het filmfestival van Venetië.

Lees meer over
Olivia WildeHarry Styles