B&B vol onvergetelijke momenten

Nog één keer genieten van de memorabelste momenten uit B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol Liefde/RTLNog één keer genieten van de memorabelste momenten uit B&B Vol Liefde
RTL

Niet alleen voor de B&B-eigenaren, ook voor de kijkers is 'B&B Vol Liefde' nu dan toch écht ten einde. Omdat ook RTL Boulevard er geen genoeg van krijgt, hebben we nog één keer de spraakmakendste momenten onder elkaar gezet: van 'kruidengate' tot de tongzoen van Richard en Simone.

Tongzoen Richard en Simone

B&B-eigenaar Richard uit Portugal maakte dit seizoen létterlijk de tongen los. Zelfs huisvriendin Ingrid stond met haar mond vol tanden toen haar goede vriend Simone voor de hele natie op haar mond pakte. "Je ziet er goed uit, schat", deelde Richard haar nog even mee voordat hij zich opmaakte voor een potje worstelen voor volwassenen.

Die gepassioneerde zoen kwam volgens Simone niet uit de lucht vallen, de avond ervoor hadden de tortelduifjes het namelijk al gezellig gehad. Dat maakte het voor zijn dochter Demelza niet ongemakkelijker. "Sommige scènes zijn ongemakkelijk, en dan denk ik dat we weten over welke scène we het hebben!" vertelde ze aan verslaggever Aran Bade toen RTL Boulevard haar sprak over haar vader.

Denise uit B&B Vol Liefde strijkt over haar hart: 'Wens je alle liefde toe Dave'
Lees ook

Denise uit B&B Vol Liefde strijkt over haar hart: 'Wens je alle liefde toe Dave'

Kruidengate

Misschien wel dé uitbarsting waar kijkers van B&B Vol Liefde al maanden naar uitkeken, omdat dit fragment in elke promo van het programma zat: de 'kruidengate'. Waar Harmjan in Oostenrijk zijn toekomst met Astrid al aan het uitstippelen was, bleek Astrid zich alleen maar aan hem te ergeren. Harmjan kon in haar ogen werkelijk niks goed doen en uiteindelijk barstte dan ook de bom toen Astrid besloot haar grenzen aan te geven.

Niet alleen de kijkers, ook Astrid zelf bleek met de nodige gêne naar de aflevering te hebben gekeken.

Augurkenrel

Voor de kruidengate in Oostenrijk was er in Italië al sprake van een augurkenrel tussen Hayriye en Desiree. Het begon allemaal onschuldig in de keuken met Desiree die een tonijnsalade wilde maken, maar de Italiaanse keuken van Hans had niet de juiste smaakmakers. "Mayonaise heb ik gewoon niet. Geen ketchup en geen slasaus. En geen augurk. Dan krijg je hem niet lekker sappig", stelde Desiree wanhopig in de aflevering en haalde zelfs Hans' ex-vrouw Libera erbij.

Toen Google Translate het liet afweten, besloot Desiree Hans te appen om hem te vragen even langs de supermarkt te gaan op weg naar huis. Dat was voor Hayriye de druppel die de emmer deed overlopen. 

Temptation Island-kampvuur 

Martijn had slechts één date nodig om erachter te komen dat Fenna voor hem de ware was én is. Maar voordat de tortelduifjes aan hun toekomst konden beginnen, moest hij het wel nog even aan Susanne, die ook een gooi deed naar zijn hart, vertellen. Martijn koos daar alleen een verschrikkelijk moment voor. En dat leverde het ongemakkelijkste stukje B&B Vol Liefde van dit seizoen op.

Bomengenieter Sylvia

Hans dacht eindelijk van de Italiaanse stilte te kunnen genieten na het vertrek van Desiree, maar de B&B-eigenaar kwam mooi bedrogen uit. De elitaire Sylvia had namelijk overal een mening over, zelfs over de wc. Toen Libera vernam dat Sylvia niet tevreden was over haar schoonmaakkunsten, ontstond er een heuse bitchfight

Magneet Ben

Kijkers zagen al van mijlenver aankomen dat het niks ging worden tussen Denise en Ben, maar laatstgenoemde dacht daar anders over. Ben besloot tijdens een avondje alleen met de B&B-eigenaresse alles in de strijd te gooien en haar aan het einde van de avond te verrassen met een speciaal cadeautje. Lief bedoeld, maar het pakte helemaal verkeerd uit - zoals te zien is in onderstaande video:

Reuzetonijn

Ondanks de goede eerste indruk, was er van een romantische klik geen sprake tussen Ab en Ted op Madeira. De vlinders waar Ted zo op hoopte, ontbraken. Ze noemde haar logé zelfs een betweter. Meer dan een grote tonijn (van 120 kilo welteverstaan) werd er dan ook niet aan de haak geslagen. Maar goede televisie, dat leverde het boottochtje wel op.

Kroonjuwelen Menno

Voor Menno was het vanaf één dag zo helder als een goed glas wijn: Natasja en haar B&B in Frankrijk zijn het helemaal. Menno was zó verliefd dat hij zijn geluk wel van de daken - of kasteelmuren - kon schreeuwen. En dat is dan ook precies wat hij deed. Bij Natasja ging het allemaal wat minder snel. Zij had niet alleen moeite zich open te stellen, maar ook met de tepelpiercings van Menno.

Who do you love?

Hans wist in Frankrijk met zijn talent voor muziek zijn groupies... euh, dates Petra en Daisy weke knieën te bezorgen. Maar tijdens het optreden van The Miners of Muzo deden de dames meer dan alleen de rocker bewonderen. Ze mochten zelfs meezingen in het achtergrondkoor tijdens het toepasselijke nummer 'Who do you love?'.

Seksleven Denise

Inmiddels weten we dat het tussen Dave en Denise niks is geworden, maar tijdens een van zijn laatste dagen in Spanje - toen alles nog koek en ei was - nam Denise hem en Sven mee naar haar moeder en tante. Die waren hartstikke nieuwsgierig en konden maar aan één ding denken: seks. Wat bij Denise voor het schaamrood op haar kaken zorgde.

Alle afleveringen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde