Lekker mafs

Even wegdromen bij de trouwfoto's van MAFS: Match or Mistake

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandEven wegdromen bij de trouwfoto's van MAFS: Match or Mistake
RTL

De kandidaten van 'Married at first Sight: Match or Mistake' zijn getrouwd. En daar horen natuurlijk prachtige trouwfoto's bij. Smelt weg bij deze mooie kiekjes.

"Oh, kijk"

Anita en Alwin

Anita schrikt als ze Alwin voor het altaar ziet. "Oh, kijk", roept ze - zo erg is ze onder de indruk van zijn looks. Alwin vertelt dat hij benieuwd is naar het avontuur dat ze samen aangaan. "Oh, wij gaan het wel leuk hebben", verzekert Anita hem. De huwelijkskus smaakte volgens Alwin in ieder geval naar meer.

Anita en Alwin© Videoland
Anita en Alwin

Kendall en Rizwan

Tijdens het huwelijk vallen ze goed bij elkaar in de smaak. Ondanks dat Kendall Rizwans naam niet goed kan onthouden. "Over een paar weken is 'schatje' ook goed hoor", grapt Rizwan tijdens de huwelijksceremonie. Ze zoenen er lustig op los tijdens de fotoshoot voor de bruidsfoto's. 

Kendall en Rizwan© Videoland
Kendall en Rizwan

Mark en Yvette 

Mark weet Yvette voor het altaar gerust te stellen wanneer ze erg zenuwachtig blijkt. Haar hart wordt gestolen wanneer hij een aantal regels van zijn trouwgeloften richt aan haar moeder. "Ik beloof u dat ik mijn uiterste best zal doen om ervoor te zorgen dat uw dochter zich veilig en op haar gemak bij mij voelt." Hiermee steelt hij meteen het hart van Yvette én dat van haar moeder. 

Mark en Yvette© Videoland
Mark en Yvette

Laury en Toychyro

Ze zijn even stil van elkaar tijdens het huwelijk, zo mooi vinden ze elkaar. Wel komen ze er tijdens het eten achter dat ze allebei een andere eetgewoonte hebben als het aankomt op vlees. Toychyro vindt het een afknapper als iemand geen vlees eet. En Laury vindt het juist niet leuk dat hij wél vlees eet. Maar ze denken dat ze er wel uitkomen samen. 

Laury en Toychyro© Videoland
Laury en Toychyro

Roxy en Jesse

Voor het altaar ontmoet het koppel elkaar. Wanneer Jesse haar ziet heeft hij maar een reactie: "Dit is top!" Ook Roxy is onder de indruk van haar man. "Hij is erg knap."

Roxy en Jesse© Videoland
Roxy en Jesse

Evelien en Brian

Tijdens hun huwelijk is Brian verkocht door haar uitstraling en ogen. Evelien vindt dat hij een mooie lach en vriendelijk gezicht heeft. Ze zijn allebei bloednerveus. "Ik krijg het er warm van", roept Evelien uit. "Je bent niet de enige", reageert Brian. 

Evelien en Brian© Videoland
Evelien en Brian

Deveny en Feyyaz

"Volgens mij is het wel een pittig vrouwke", zegt Feyyaz tijdens de huwelijksdag over Deveny. Ook de kritische Deveny lijkt in eerste instantie tevreden over haar nieuwe man. Tijdens het maken van de huwelijksfoto's is het wel nog een tikkie ongemakkelijk.

Deveny en Feyyaz© Videoland
Deveny en Feyyaz
Lees meer over
Married at First Sight