Pax van m'n hart

Eva Jinek brengt voor het eerst zoontje Pax naar school: 'Voel verschillende dingen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandEva Jinek brengt voor het eerst zoontje Pax naar school: 'Voel verschillende dingen'
RTL

Eva Jinek (44) heeft vanochtend voor het eerst haar zoontje Pax naar school gebracht. Op Instagram vertelt ze emotioneel over dat moment.

"Trots, ongeloof, weemoed, een scheutje zenuwen en hoop"

'Mijn zoon Pax op weg naar zijn allereerste schooldag... Mijn beertje gaat naar school! Ik voel zoveel verschillende dingen, en ze zijn vast hetzelfde als alle andere ouders die vandaag ook voor het eerst hun kindje naar school brengen: trots, ongeloof – is mijn baby al zo groot – weemoed, een scheutje zenuwen en hoop. Heel veel hoop', pent ze.

Eva Jinek laat zoon Pax elke dag met schuldgevoel achter
Lees ook

Eva Jinek laat zoon Pax elke dag met schuldgevoel achter

Op de foto is een heel schattig rugzakje te zien. 'Het rugzakje dat Pax draagt heb ik van iemand gekregen die ik niet persoonlijk kende, toen Pax werd geboren. En in die tijd was ik een beetje overweldigd en ziek en heb ik niet goed genoteerd van wie ik dit mooie cadeau kreeg.'

Al die tijd heeft het rugzakje in de riante woning van Eva rondgeslingerd. 'Vier jaar lang heb ik het bewaard en nu, vandaag, wordt het voor het eerst vol trots door Pax gebruikt!! Ik hoop dat degene die het rugzakje heeft gegeven dit ziet, want ik wil je graag nog een keer bedanken.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nu Jinek weer op de buis is vanaf vandaag zal ze haar zoontje minder vaak kunnen zien. En daar heeft ze veel last van, vertelt ze onlangs in een interview. 

Lees meer over
Eva Jinek