heftig

Shani en Davey uit EOTB belaagd door dertig mannen met bivakmuts

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVShani en Davey uit EOTB belaagd door dertig mannen met bivakmuts
RTL

Shanivan Hoey en Davey Schniermanni, bekend uit het zevende seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' hebben een heftige paar dagen achter de rug. Na de voetbalwedstrijd van Roda JC tegen NAC Breda afgelopen vrijdag zijn de twee belaagd door een supportersgroep uit Kerkrade. Dat vertelt Shani aan 'L1'.

"Als we één minuut later waren, hadden ze ons kunnen aanvallen"

Shani en Davey bezoeken de voetbalwedstrijd samen met twee andere vrienden. Na afloop van de wedstrijd gaan ze terug naar hun auto. Als ze bijna in willen stappen, zien zij dertig mannen met bivakmutsen. "We zijn snel in de auto gaan zitten en hebben die op slot gedaan. Vervolgens heeft de groep geprobeerd de autoruiten kapot te maken, wat uiteindelijk niet lukte", aldus Shani in gesprek met L1. "Als we één minuut later waren, hadden ze ons kunnen aanvallen."

EOTB-ster Shani laat Davey op haar achterwerk tatoeëren
Lees ook

EOTB-ster Shani laat Davey op haar achterwerk tatoeëren

Zodra Shani weg kan rijden, stoppen de twee bij een politiebusje aan de andere kant van het stadion. Ze willen ter plekke aangifte doen, maar dat blijkt niet mogelijk te zijn. Volgens Shani hebben tientallen mensen het incident op de parkeerplaats zien gebeuren. Ze hoopt dat getuigen filmpjes of foto's hebben en deze naar haar stuurt. Haar auto zou voor duizenden euro's aan schade hebben.

L1 meldt dat de politie bevestigt dat vrijdagavond een incident is voorgevallen met een groep die een voertuig heeft belaagd.

Lees meer over
Ex on the Beach