Madame Sex

Madonna toont oversekste kant: 'Favoriete snack? Big dick'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @madonnaMadonna toont oversekste kant: 'Favoriete snack? Big dick'
RTL

Dat Madonna (64) niet vies is van een beetje dirty talk, sexy outfits en seks in het algemeen is geen geheim. In een nieuwe video die de zangeres - die de laatste tijd vaker in het nieuws komt met maffe video's en foto's - op Instagram deelt, bewijst ze nog maar eens hoe gek ze eigenlijk is op, jawel, seks.

"Seks"

In de video beantwoordt Madonna allerlei vragen over haar leven. Zoals bijvoorbeeld: wat is je guilty pleasure? Bij de meeste mensen is dat een slechte serie of fout liedje, maar in het geval van Madonna niet. "Seks", antwoordt ze gedecideerd.

Dochter Madonna lanceert debuutsingle
Lees ook

Dochter Madonna lanceert debuutsingle

En passant deelt de Queen of Pop nog dat ze spijt heeft van haar beide huwelijken, met Sean Penn in 1985 en Guy Ritchie in 2000. En haar favoriete snack? "Big dick." Dat je het maar even weet. Daarnaast zou ze het liefst voor de rest van haar leven een - let op - 24 karaats vibratorketting willen dragen. Tril je al van enthousiasme?

Zo gek is het trouwens niet dat Madonna zo oversekst overkomt. Want wat is volgens haar hét grote geheim achter haar succes? Je raadt het al... "Seks."

De video bekijk je hieronder:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Madonna