wij ook niet

Avril Lavigne dacht nooit ster te krijgen op Walk of Fame

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAvril Lavigne dacht nooit ster te krijgen op Walk of Fame
RTL

Avril Lavigne had nooit verwacht dat ze ooit vereeuwigd zou worden op de Walk of Fame in Los Angeles. Dat zei de 37-jarige zangeres woensdag bij de onthulling van haar eigen ster op de beroemde boulevard.

"Ik kan me herinneren dat ik al die legendarische namen zag en ik had me nooit kunnen voorstellen dat die van mij er zou staan, dit is gestoord"

Tijdens de ceremonie dacht ze aan de eerste keer dat ze als tiener een tripje maakte naar Hollywood en toen ook een bezoekje bracht aan de Walk of Fame. "Ik kan me herinneren dat ik al die legendarische namen zag en ik had me nooit kunnen voorstellen dat die van mij er zou staan, dit is gestoord." Bij de onthulling poseerde de Canadese op precies dezelfde manier als dat ze jaren geleden heeft gedaan.

De zangeres, die bekend is van nummers als 'Complicated' en 'Sk8er Boi', noemde het 'een van de coolste dagen van haar leven'.

Avril Lavigne reageert op dubbelganger-complottheorie
Lees ook

Avril Lavigne reageert op dubbelganger-complottheorie

Rapper Machine Gun Kelly, die met Avril samenwerkt op haar single 'Bois Lie', was ook bij de gelegenheid aanwezig. Hij vertelde als gastspreker dat Avril hem en een hele generatie jongeren heeft geïnspireerd.

Lees meer over
Avril Lavigne