toxic relatie

Britney Spears doet wanhopige oproep aan zoons om haar te begrijpen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears doet wanhopige oproep aan zoons om haar te begrijpen
RTL

De afgelopen maanden hield Britney Spears ons via Instagram op de hoogte van haar leven, maar de zangeres liet vorige week weten voortaan haar fans toe te spreken via andere media. Toch is de 40-jarige nu weer terug op het platform en deelt een hartverscheurend bericht, gericht aan haar zoon.

"Ik hoop dat je in de spiegel kijkt en je altijd zal herinneren dat je mijn kind bent"

Britney laat in de post weten 'diep bedroefd' te zijn door de uitspraken van haar zoon Jayden in de media. 'Het raakt me om te horen dat ik niet aan zijn verwachting voldoe als moeder', schrijft de zangeres via Instagram.

Haar 15-jarige zoon deelde eerder dat hij het moeilijk vindt dat zijn moeder met enige regelmaat zeer expliciete selfies deelt via Instagram en vertelde deze week aan de Australische 60 Minutes waarom hij de bruiloft van zijn moeder in juni met Sam Asghari die bijwoonde. "Destijds was het gewoon geen goed moment om te gaan", was zijn verklaring. "Ik zeg niet dat ik niet blij voor haar ben, ik ben echt blij voor hen, maar ze heeft niet de hele familie uitgenodigd.”

Britney Spears brengt voor het eerst in zes jaar nieuwe single uit
Lees ook

Britney Spears brengt voor het eerst in zes jaar nieuwe single uit

De zangeres, die jarenlang onder curatorschap van haar vader stond en pas vorig jaar 'vrij' werd gelaten, laat in het schrijnende bericht weten dat ze hoopt op een dag persoonlijk met haar kinderen te kunnen praten over alles wat er is gebeurd. 'Ik hoop dat je in de spiegel kijkt en je altijd zal herinneren dat je mijn kind bent', aldus Britney.’

La Spears heeft minder aardige woorden over voor de vader van haar zoons, Kevin Federline. 'Ik heb jullie vader, die al vijftien jaar geen baan heeft, geholpen', beweert ze. Ook noemt ze hem hypocriet omdat hij blijft volhouden hoe verschrikkelijk de media is wel niet is, maar hun kinderen nu wel tegen ze laat praten. Volgens het pop-idool rookt haar ex ook iedere dag wiet en is hij geen goed voorbeeld voor haar kinderen. 'Het zal wel makkelijker zijn om bij iemand te wonen die niet controleert of jullie je huiswerk hebben gedaan', haalt ze uit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig is er ook leuk nieuws rondom Britney. Vorige week kwam haar nieuwe single uit met Elton John. Alles daarover vind je in onderstaande video:

Lees meer over
Britney Spears