Britney waar

Britney Spears boos op zoon: 'Je bent net als al mijn familie'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears boos op zoon: 'Je bent net als al mijn familie'
RTL

Britney Spears (40) heeft in een drie minuten durend spraakbericht gereageerd op de uitspraken die haar 15-jarige zoon Jayden heeft gedaan in een interview, dat hij samen met zijn vader Kevin Federline (44) gaf aan het Australische '60 Minutes'. De 40-jarige zangeres zegt dat haar zoon 'net zo is als de rest van haar familie'. "Je vond het fijn dat er in jouw ogen iets mis met mij was", aldus Britney in het bericht dat ze heeft gedeeld op Instagram.

"Waar bid je voor? Dat ik blijf werken zodat ik de kosten kan blijven betalen?"

In het interview vertelde Jayden dat hij hoopt dat zijn moeder 'beter' wordt en daar voor bidt. "Willen jullie dat ik beter word zodat ik jullie vader 40.000 dollar per maand kan blijven geven?" vraagt Britney zich af. "Waar bid je voor? Dat ik blijf werken zodat ik de kosten kan blijven betalen?" De zangeres maakt in het spraakbericht duidelijk dat ze zich in de steek gelaten voelt door haar hele familie, inclusief haar zoons Jayden en Sean Preston (16).

Ex Britney Spears neemt het op voor haar vader: 'Curatele heeft haar juist gered'
Lees ook

Ex Britney Spears neemt het op voor haar vader: 'Curatele heeft haar juist gered'

In november 2021 besloot de rechter in de Verenigde Staten na dertien jaar een einde te maken aan de curatele van Spears. In die periode beschikte haar vader Jamie over haar vermogen. Sinds de curatele is beëindigd heeft de zangeres zich meermaals negatief uitgelaten over haar vader, moeder en jongere zus. Britney beschuldigt hen ervan misbruik van haar te hebben gemaakt voor eigen financieel gewin. Over haar vader zegt ze in het spraakbericht dat hij voor de rest van zijn leven in de gevangenis moet belanden voor wat hij haar heeft aangedaan.

Lees meer over
Britney Spears