voor blok staan

Dieuwertje Blok doet niet mee aan sociale media: 'Geeft me ontzettend veel rust'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Dieuwertje Blok doet niet mee aan sociale media: 'Geeft me ontzettend veel rust'
RTL

Dieuwertje Blok (65) maakt geen gebruik van sociale media. In gesprek met weekendbijlage 'Mezza' van het 'AD' vertelt de presentatrice zaterdag dat ze er geen enkele behoefte aan heeft om de wereld via sociale media van haar mening te voorzien.

"Ik ben van de oude generatie, vind het zonde van de tijd en ik weet toch wel wat er speelt"

"Aan social media doe ik niets en dat geeft me ontzettend veel rust", zegt Dieuwertje. "Ik heb er geen enkele behoefte aan mijn mening of foto's de wereld in te sturen. Ik ben van de oude generatie, vind het zonde van de tijd en ik weet toch wel wat er speelt."

Dieuwertje Blok opvolger Paul Witteman bij Podium Klassiek
Lees ook

Dieuwertje Blok opvolger Paul Witteman bij Podium Klassiek

De presentatrice van Het Sinterklaasjournaal kijkt wel graag naar haar collega's van het NOS Journaal van 20.00 uur, zegt ze. "Het Achtuurjournaal kijken is heilig. Ik weet dat het ouder nieuws presenteert, maar dat zit in mijn systeem. Verder kijk ik veel nieuws terug of volg het op internet." Daarnaast is Dieuwertje gek op podcasts. "In de auto ben ik een podcastluisteraar. Zoals Weer een dag, Teun en Gijs vertellen alles en soms AD Media."

Ook Debbie uit B&B Vol Liefde is niet altijd fan van social media. Zo komt haar nieuwe vlam bewust niet herkenbaar in beeld op hun kiekjes samen. 

Lees meer over
Dieuwertje Blok