wat een kannon

Nick Cannon verwelkomt negende kind en twee nog op komst

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick Cannon verwelkomt negende kind en twee nog op komst
RTL

Nick Cannon (41) is vader geworden van zijn negende kind dat hij kreeg samen met het model LaNisha Cole (40). Ook het tiende en elfde kind van de Amerikaanse presentator zijn onderweg, elk van een andere vrouw.

"Ik beloof dit meisje lief te hebben met heel mijn hart, wat iedereen ook te zeggen heeft"

Het pasgeboren meisje heet Onyx Ice Cole Cannon, schrijft Nick in een bericht op sociale media. Hij deelt ook een foto van LaNisha, hemzelf en hun dochtertje. 'Ik zal dit kind zo goed mogelijk beschermen, verzorgen, begeleiden en liefhebben', schrijft hij bij de foto. 'Ik beloof dit meisje lief te hebben met heel mijn hart, wat iedereen ook te zeggen heeft.' De komiek vervolgt 'een dikke huid' te hebben, maar zegt dat niet zijn hele familie dit heeft. 'Dus ik bid en vraag mensen om kritiek en cynisme op MIJ te projecteren en niet op de liefhebbende en kostbare moeders van mijn kinderen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind
Lees ook

Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind

Nick werd in juni voor de achtste keer vader toen zoon Legendary ter wereld kwam. Het jongetje is zijn eerste met Bre Tiesi. In 2011 werd Nick voor het eerst vader toen hij tweeling Moroccan en Monroe verwelkomde met zangeres Mariah Carey. Hij verwacht nog een kind met Abby De La Rosa en een kind met Brittany Bell.

Lees meer over
Nick Cannon