cannonnen

Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind
RTL

Nick Cannon heeft een huis gekocht voor de zwangere Abby De La Rosa. De 41-jarige presentator en 31-jarige Abby hebben samen al een tweeling en zij is momenteel in verwachting van zijn negende kind. 'Ik ben zo dankbaar', schrijft Abby via Instagram.

Volgens Nick was een huis kopen voor Abby en zijn tweeling, Zion en Zillion, 'het minste dat hij kon doen'. In juni werd bekend dat Nick voor de negende keer vader wordt. Sindsdien heeft de presentator er geen gras over laten groeien, want eind augustus kondigde hij aan dat ook zijn tiende kind onderweg is. Dat tiende kind krijgt hij met Brittany Bell, met wie hij al twee kinderen heeft.

Nick Cannon kondigt komst tiende kind aan
Lees ook

Nick Cannon kondigt komst tiende kind aan

Nick werd in juni nog voor de achtste keer vader toen zoon Legendary ter wereld kwam. Het jongetje is zijn eerste met Bre Tiesi. In 2011 werd Nick voor het eerst vader toen hij tweeling Moroccan en Monroe verwelkomde met zangeres Mariah Carey. Enkele weken na de geboorte van de tweeling die Nick met Abby kreeg, werd nog een zoon geboren. Dat jongetje, dat de presentator verwekte met Alyssa Scott, overleed vijf maanden later aan een hersentumor.

Lees meer over
Nick Cannon