Talentvol

Heb je een uitzonderlijk talent? Geef je op voor Holland's Got Talent

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLHeb je een uitzonderlijk talent? Geef je op voor Holland's Got Talent
RTL

Elke vrijdagavond kun je bij RTL 4 genieten van 'Holland's Got Talent'. Voor de kijkers die thuis op de bank zitten met een uitzonderlijk talent, delen de makers nu een oproep: geef je op!

"Heb jij een talent? En wil je dit graag delen op het allergrootste open podium van Nederland?"

De makers van Holland's Got Talent zijn op zoek naar kandidaten voor een nieuw seizoen. Althans, ze houden een slag om de arm: er wordt namelijk gesproken over een 'eventueel nieuw seizoen'. 'Heb jij een talent? En wil je dit graag delen op het allergrootste open podium van Nederland? Meld je dan aan voor een eventueel nieuwe seizoen van Holland's Got Talent', staat op de website van producent Blue Circle. Inmiddels loopt er ook een kandidatenoproep op tv. 

MAFS-icoon Henkie van Wenkie doet mee aan Holland's Got Talent
Lees ook

MAFS-icoon Henkie van Wenkie doet mee aan Holland's Got Talent

'Iedereen, met welke talent dan ook, is welkom om auditie te doen. Na de auditierondes volgen de halve finale en de finale. De uiteindelijke winnaar van Holland’s Got Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst 50.000 euro.' 

Sinds dit seizoen zijn er twee nieuwe juryleden aangetrokken: Marc-Marie Huijbregts en Edson da Graça. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Lees meer over
Holland's Got Talent