Ik leef mijn leven

Roxeanne Hazes doet niet mee aan Holland Zingt Hazes: 'Focus op andere dingen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes doet niet mee aan Holland Zingt Hazes: 'Focus op andere dingen'
RTL

Roxeanne Hazes (29) doet volgend jaar niet mee aan Holland Zingt Hazes. In haar Instagram Stories laat de zangeres weten dat het geen makkelijke keuze is, maar dat ze er toch voor kiest om haar eigen weg te gaan.

"Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was"

'Er gingen al wat geruchten rond, maar voordat ik deze beslissing definitief wilde maken, heb ik mezelf nog wat bedenktijd gegeven. Ik heb besloten dat ik volgend jaar niet meedoe aan Holland Zingt Hazes', zo begint ze haar bericht.

Roxeanne Hazes voelt zich gesterkt na reacties op delen jeugdtrauma's
Lees ook

Roxeanne Hazes voelt zich gesterkt na reacties op delen jeugdtrauma's

De zangeres laat weten het al die tijd met veel plezier te hebben gedaan. 'Ik zong zelf nog één keer per jaar mijn vaders liedjes. Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek, een bijzonder evenement om mijn vader te eren. Het publiek is fantastisch. Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was. Dank daarvoor. Voor nu ga ik me de aankomende tijd focussen op andere mooie dingen waar ik mee bezig ben. Heel veel plezier en wie weet tot volgende keer.'

© Instagram @roxeannehazes

Holland Zingt Hazes heeft inmiddels ook gereageerd op het bericht van Roxeanne. 'Wij vinden het uiteraard heel jammer dat Roxeanne ervoor heeft gekozen de aankomende editie er niet bij te zijn. Wij respecteren haar besluit en hopen haar snel weer te mogen verwelkomen bij Holland Zingt Hazes', zo schrijven zij in hun Instagram Stories. 

© Instagram @Hollandzingthazes
Lees meer over
Roxeanne Hazes