Ik hou van Lau

Toychyro in slotaflevering MAFS: Match or Mistake op z'n knie voor Laury: 'Wil je met me trouwen?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandToychyro in slotaflevering MAFS: Match or Mistake op z'n knie voor Laury: 'Wil je met me trouwen?'
RTL

In de slotaflevering van 'Married at first Sight: Match or Mistake' spreken de koppels nieuwe zogenaamde wedding vows uit. Hieruit blijkt welke stellen bij elkaar blijven en welke stellen uit elkaar gaan.

"Deze keuze is uit liefde"

Voor Toychyro en Laury is het duidelijk: ze houden van elkaar. Een echte match dus. Toch hebben zij tegenslagen gehad. "Als hij boos is, kan hij erin blijven hangen. Dan merk ik dat we tegenover elkaar staan en niet naast elkaar. Ik vind het moeilijk om daarmee om te gaan", vertelt Laury. Maar dat weegt niet op tegen de verliefdheid die opbloeit tussen de twee tortelduifjes. 

Toychyro vertelt in zijn vows: "Ik wil je niet kwijt. (...) Ik wil met jou zijn, Lau. Deze keuze is uit liefde. Ik ben verliefd op jou. En mijn keuze is dat ik met jou wil blijven. Voor mij ben jij de absolute match. Ik hou van jou." Laury daarop: "Ik ook van jou."

Feyyaz en Deveny ruziën: 'Wat jij vindt, vind ik niet belangrijk'
Lees ook

Feyyaz en Deveny ruziën: 'Wat jij vindt, vind ik niet belangrijk'

Dan begint zij aan haar vows. "Jij hebt me dingen laten voelen die ik jaren niet heb gevoeld", vertelt ze. "Ik ben blij en trots dat jij mijn man bent. (...) Ik kwam hier om de liefde te vinden en die heb ik gevonden bij jou. Ik kan niet wachten om ons leven samen op te bouwen. Voor mij is dit een match."

Na wat geknuffel en gezoen, besluit Toychyro dat hij zijn liefde voor eens en altijd wil bezegelen. "Jij hebt al een paar keer aangegeven dat ik jouw man ben en jij mijn vrouw. Maar je zei ook: 'Je hebt me nog nooit ten huwelijk gevraagd.' Dus bij deze." Dan zakt hij op z'n knie. "Wat doe je, wat doe je?", vraagt Laury zich wanhopig af. "Ik wil vragen of je met me wil trouwen." Laury houdt het niet meer en zegt volmondig: "Ja!" 

"Dit experiment is vanaf moment één al een sprookje. Het voelt nog steeds alsof ik droom", vertelt Laury achteraf. En Toychyro: "Ik heb altijd gehoopt op een sprookje en dat dat werkelijkheid kon worden. En dat is nu ook zo."

Van de andere koppels hebben alleen Alwin en Anita ervoor gekozen om de liefde verder te onderzoeken. Ze vinden in ieder geval dat ze een match zijn. 

Volgende week komen de koppels nog een keer met z'n allen samen voor een reünie-aflevering. En dan blijken er juicy dingen te zijn gebeurd. Zo geeft Kendall aan dat ze met Jesse heeft gezoend tijdens de opnames en blijken er toch scheurtjes te zijn ontstaan tussen Alwin en Anita. Spannend!

De reünie-aflevering zie je maandag bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight