keeping up with all the babies

Khloé Kardashian praat voor het eerst over pasgeboren zoontje

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKhloé Kardashian praat voor het eerst over pasgeboren zoontje
RTL

Khloé Kardashian (38) heeft voor het eerst iets gezegd over haar zoontje. In de donderdag verschenen aflevering van realityserie 'The Kardashians' noemt ze het jongetje 'een prachtig cadeau'.

Begin vorige maand werd bekend dat Khloé en haar ex Tristan Thompson hun tweede kind samen hebben gekregen met hulp van een draagmoeder. Het kindje werd verwekt kort voordat het stel uit elkaar ging omdat Tristan ook een kind kreeg met een andere vrouw. Over die periode praat Khloé ook in de aflevering. "Sinds december voelt het alsof er een donkere wolk boven mijn hoofd hangt. Elke dag voelde ik me depressief en verdrietig, maar nu mijn zoon er is kan ik doorgaan met mijn leven en weer genieten", aldus de realityster vlak na de geboorte.

Khloé Kardashian verwelkomt tweede kindje samen met ex Tristan Thompson
Lees ook

Khloé Kardashian verwelkomt tweede kindje samen met ex Tristan Thompson

"Ik kan nu eindelijk beginnen met het verwerkingsproces. Ik kan nu beginnen met het leven met twee kinderen", vervolgde ze. "Dit is dag één en het is het begin van een positieve, gelukkige en mooie periode."

Khloé en Tristan kregen in 2018 samen dochter True. Kort voor de geboorte bleek dat Tristan ook toen ontrouw was geweest.

Lees meer over
Khloé Kardashian