niets om je zorgen over te maken

Crew Don't Worry Darling ontkent geruchten over ruzie op de set

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner Bros. Pictures International HollandCrew Don't Worry Darling ontkent geruchten over ruzie op de set
RTL

Een groep mensen die achter de schermen heeft gewerkt aan de film 'Don't Worry Darling' heeft in een verklaring ontkend dat er sprake is geweest van ruzie tussen hoofdrolspeler Florence Pugh (26) en regisseur Olivia Wilde (38). De verklaring volgt op geruchten dat de twee op de set naar elkaar geschreeuwd zouden hebben.

"Alle beschuldigingen over onprofessioneel gedrag op de set van Don't Worry Darling volledig onjuist zijn"

In de verklaring, die in handen is van het Amerikaanse tijdschrift People, schrijft een groep van veertig medewerkers dat 'alle beschuldigingen over onprofessioneel gedrag op de set van Don't Worry Darling volledig onjuist zijn'.

Zij noemen regisseur Olivia daarnaast 'een ongelooflijke leider en regisseur'. De groep stelt verder dat er geen 'schreeuwpartij' heeft plaatsgevonden tussen de regisseur en castleden.

Don't Worry Darling-regisseur verdedigt 'ontslag' Shia LaBeouf
Lees ook

Don't Worry Darling-regisseur verdedigt 'ontslag' Shia LaBeouf

De Amerikaanse website Vulture schreef vrijdag op basis van ingewijden dat Florence het helemaal zat was dat de regisseur vaak zonder uitleg afwezig was. Volgens de bron was Olivia op die momenten samen met de andere hoofdrolspeler Harry Styles, met wie de regisseur een relatie heeft.

Don't Worry Darling vertelt het verhaal van Alice en Jack die leven in de bedrijfsstad Victory, die is gesticht door het mysterieuze bedrijf waarvoor Jack werkt. Als Alice onderzoek doet naar de geheimzinnige werkzaamheden van haar man, lopen de spanningen hoog op. Ook Gemma Chan, KiKi Layne en Chris Pine spelen in de film.

Lees meer over
Harry StylesOlivia Wilde