tanden erin zetten

John de Bever kwam op bijzondere wijze aan stemmen Televizier-Ring

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Na de bekendmaking van de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring, staan alle stemmen weer op nul. En dat vindt John de Bever (57) maar niks. De zanger ging de afgelopen weken namelijk héél ver om stemmen te verzamelen. Zo onthult hij in een nieuwe aflevering van 'Aran on Tour'.

"Het was echt schaamteloos!"

"Ik dacht: als we genomineerd zijn dan is het voorbij, de gekte. Maar het wordt alleen maar erger", vertelt zijn vriend en manager Kees. "Nu ben je machteloos en moet je hopen dat de mensen die op ons gestemd hebben, die ook allemaal gaan bellen en sms'en."

Wilfred Genee zingt samen met John de Bever longen uit zijn lijf voor zijn vrouw Lili
Lees ook

Wilfred Genee zingt samen met John de Bever longen uit zijn lijf voor zijn vrouw Lili

Stilzitten is niks voor de zanger: campagne voeren, dat kunnen de Bevers als geen ander! De zanger heeft niet alleen Johan Derksen achter zich staan, ook kun je hem de afgelopen weken vinden langs de snelweg en in bushokjes. Daarnaast besluit hij ook zijn fans in te zetten en roept hij op te stemmen: "Ik kom elk weekend door heel het land met optredens."

"Dat was wel het dieptepunt van onze carrière hoor", vult Kees lachend aan. "Het was echt schaamteloos!"

Aran reed eerder Jan de Hoop naar zijn allerlaatste werkdag bij het RTL Nieuws en sprak hem over zijn toekomstplannen. Bekijk die video hieronder: 

Lees meer over
Aran BadeJohn de BeverGouden Televizier-RingDe BeversAran on Tour