Reddende engel

Heleen van Royen: 'Ik bied me aan als mediator van familie Hazes'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP en SBS6/Vandaag Inside 29 september 2022Heleen van Royen: 'Ik bied me aan als mediator van familie Hazes'
RTL

Heleen van Royen (57) ambieert naast haar carrière als schrijfster ook een rol als mediator. Dit wil ze speciaal gaan doen voor niemand minder dan de familie Hazes. In 'Vandaag Inside' vertelt ze waarom.

"Ik heb zelf heel veel ervaring met gemankeerde gezinnen"  

De heren aan tafel hebben het over de documentaire van André Hazes. René van der Gijp is fan van de familie Hazes, Johan Derksen moet er niets van weten. "Zou Nederland niet een beetje klaar zijn met de familie Hazes? (...) De zoon, de dochter en de vrouw, bij hen allemaal zit een steekje los." 

Heleen is het niet met hem eens en vindt het vooral zonde dat er zoveel ruzie is tussen hen. De schrijfster is ervan overtuigd dat ze de familie voor eens en voor altijd kan verlossen van alle ellende: "Ik zou heel graag willen bemiddelen. Bij deze bied ik mij aan als mediator van de familie Hazes."

Documentaireserie André Hazes vanaf 20 oktober te zien bij Videoland
Lees ook

Documentaireserie André Hazes vanaf 20 oktober te zien bij Videoland

Ook René vindt het zonde dat er zoveel verdeeldheid is in het showbizzgezin. "Het leven is kort. Het is familie. Moeder, dochter en zoon. Het moet gewoon goed gaan", voegt Heleen hieraan toe. Johan vraagt zich echter af of Heleen wel de uitgelezen persoon is. "Vind jij niet dat je zoiets aan professionals moet overlaten? Met alle respect." De schrijfster houdt echter voet bij stuk: "Ik heb zelf heel veel ervaring met gemankeerde gezinnen. Dus ik kan er heel goed over praten." Of de familie Hazes hierop zit te wachten, is nog maar de vraag. Heleen benadrukt tot slot nogmaals: "Ik bied me echt aan. Oprecht."

De vijfdelige documentaireserie van André zal vanaf 20 oktober te zien zijn bij Videoland. Op Instagram laat de zanger weten nerveus te zijn voor dit moment. Onder de aankondiging schrijft hij: 'Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vandaag Inside wordt op werkdagen rond 21.40 uur uitgezonden. Kijk de aflevering hier terug.

Lees meer over
André Hazes jr.Heleen van Royen