DNA Onbekend

Art Rooijakkers onderzoekt of zangtalent in de familie zit in DNA Singers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Art Rooijakkers onderzoekt of zangtalent in de familie zit in DNA Singers
RTL

Het is het zoveelste muziekprogramma dat wordt gelanceerd: 'DNA Singers'. Het wordt het eerste studioprogramma van Art Rooijakkers (46) bij RTL 4. Dat meldt 'Televizier'.

Art heeft net z'n stem terug, nadat hij is geopereerd aan zijn stembanden, en mag meteen een zangprogramma presenteren. In DNA Singers laten onbekende artiesten van zich horen tijdens een optreden met een liveband. De drie artiesten zijn allemaal familie van bekende zangers en zangeressen. De vraag aan het panel - bestaande uit Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema -: van wie zijn ze familie? 

Art Rooijakkers las kinderen voor met behulp van Google Translate
Lees ook

Art Rooijakkers las kinderen voor met behulp van Google Translate

Het programma lijkt wel een mix van Secret Duets, The Masked Singer en Wie van de drie? Het panel gaat namelijk - samen met het publiek - aan de hand van solo-optredens, bijzondere duetten en clues achterhalen met wie de artiest een stamboom deelt. De opnames beginnen binnenkort, maar het is nog niet bekend wanneer DNA Singers op televisie te zien is.  

Art moest dit jaar een lange tijd zijn mond houden. Hij mocht namelijk niet praten van zijn dokters. Hoe hij dan zijn kinderen voorlas, zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Art Rooijakkers