When royal meets reality

Zoon kroonprinses Mette-Marit heeft relatie met déze realityster

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZoon kroonprinses Mette-Marit heeft relatie met déze realityster
RTL

Royal meets reality in het Noorse koningshuis. De oudste zoon van kroonprinses Mette Marit (49), Marius Borg Høiby (25), heeft een relatie met een realityster die in 2020 'Love Island' wint. Dit bevestigt de dame in kwestie zelf aan de Noorse krant 'VG'.

De 25-jarige influencer en realityster Nora Haukland laat de krant weten dat ze sinds april dit jaar daten en het nu dus officieel met Marius is. 

Samen met haar destijdse koppelpartner Johannes Klemp wint Nora in 2020 Love Island. Een jaar later zijn de twee zelfs verloofd. Maar in december 2021 maakt het koppel bekend uit elkaar te zijn. Nu, bijna een jaar later, blijkt dus dat ze verliefd is op de zoon van de Noorse kroonprinses.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Noorse royals zijn wel wat gewend van Marius' smaak in bekende vrouwen. Vóór Nora heeft Marius vier jaar lang een relatie met Playboy-model Juliane Snekkestad. Door haar blote kiekjes op social media doet dat in die tijd veel stof opwaaien. Marius kan op steun van mams rekenen, die vindt dat haar zoon recht heeft op privacy en zijn eigen keuzes moet mogen maken. Maar ja, hij is wel de zoon van de vrouw die de toekomstige koningin van Noorwegen is, dus er zijn grenzen.

Zieke prinses Mette-Marit: 'Voel me beter dan afgelopen jaren'
Lees ook

Zieke prinses Mette-Marit: 'Voel me beter dan afgelopen jaren'

Marius maakt officieel geen deel uit van de Noorse koninklijke familie. Mette-Marits krijgt haar oudste zoon in een relatie vóór ze kroonprins Hakkon Magnus ontmoet. Met hem krijgt ze twee kinderen: prinses Ingrid Alexandra (18) en prins Sverre Magnus (16).

Wat hebben de winnaars van de laatste Nederlands-Belgische Love Island eigenlijk met hun prijzengeld gedaan? Ze vertellen het ons: