Can't tell me nothing

Elon Musk heeft met Kanye gesproken na antisemitische tweet

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesElon Musk heeft met Kanye gesproken na antisemitische tweet
RTL

Elon Musk (51) heeft met Kanye West (45) gesproken over een antisemitisch bericht dat de Amerikaanse rapper zaterdag op Twitter heeft geplaatst. 'Ik heb mijn zorgen geuit over zijn recente tweet, die hij volgens mij ter harte heeft genomen', zo twittert Elon vandaag.

"Welkom terug op Twitter, mijn vriend"

Het inmiddels verwijderde bericht kwam Kanye op veel kritiek te staan en zijn account werd door Twitter vergrendeld. Bij zijn terugkeer op Twitter werd de rapper nog enthousiast onthaald door Elon, die onlangs liet weten dat hij Twitter alsnog wil kopen nadat hij eerder was afgehaakt. 'Welkom terug op Twitter, mijn vriend', zo schreef Elon.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is niet duidelijk wat Elon ervan vindt dat het account van Kanye is vergrendeld. Zo had de Tesla-baas eerder nog kritiek op het besluit om de voormalige Amerikaanse president Donald Trump permanent van het platform te verbannen.

Kanye West amper dag na terugkeer uitgesloten van Twitter
Lees ook

Kanye West amper dag na terugkeer uitgesloten van Twitter

Kanye plaatste afgelopen week voor het eerst in bijna twee jaar berichten op Twitter. Amper een dag later werd het Twitter-account van de rapper alweer vergrendeld, omdat hij de regels en richtlijnen had overtreden. Dat gebeurde eerder al bij zijn Instagram-account. Ook daar had de artiest berichten met antisemitische teksten gedeeld.

Lees meer over
Elon MuskKanye West