hey, hello, so you're the greatest lover?

Patty Brard organiseert blind date met dramatische afloop

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Mario Nap/Hollandse Hoogte/ANPPatty Brard organiseert blind date met dramatische afloop
RTL

In 'Shownieuws' doet presentatrice Patty Brard (67) een opmerkelijke onthulling. Ze vertelt namelijk dat ze ooit een blind date heeft georganiseerd voor René Mioch (63) en haar voormalige vriendin en Luv'-collega Marga Scheide (68). Tijdens de uitzending legt ze uit waarom deze date in de soep is gelopen.

"Het hele restaurant stond al op zijn kop, omdat iedereen het al wist"

Wanneer het onderwerp blind dates wordt aangehaald, vertelt Patty dat ze dat concept 'haat'. De presentatrice moet überhaupt niets weten van daten: "Dan moet je recht op zitten en ineens je buik inhouden. Overkomen alsof je toch wel intelligent bent." Gelukkig voor Patty heeft ze zelf nooit een blind date gehad. Ze vertelt echter dat ze er ooit wel eentje heeft 'georganiseerd en geïnitieerd'. Een succes kan ze het niet noemen. Ze noemt het ook niet voor niets een 'gruwelverhaal'. 

Rico Verhoeven overdondert Patty Brard met spontaan huisbezoek
Lees ook

Rico Verhoeven overdondert Patty Brard met spontaan huisbezoek

Patty legt uit dat ze het 'fantastische idee' had om journalist René Mioch te koppelen aan haar voormalige Luv'-collega Marga. Ze vindt namelijk dat de 'lieve, leuke, warme en gezellige' René een leuke vrouw verdient. " Dus ik heb die twee naar een restaurant gestuurd, waar het hele restaurant al op zijn kop stond omdat iedereen het al wist", begint ze. Zo keek het hele restaurant dus ook mee over hun beider schouders tijdens de date: "Om te kijken hoe het gaat." Volgens Patty was het een dramatische avond 'zonder enige klik'. 

Patty en Marga zaten samen met José Hoebee in de bekende popgroep Luv'. Inmiddels kunnen de drie vrouwen niet meer door één deur. Patty's collega Evert Santegoeds vraagt zich dan ook af of deze slechte date ten grondslag lag aan de ruzie tussen Patty en Marga. "Nee", lacht de presentatrice. "Maar het is dus op niets uitgelopen, dat moge duidelijk zijn." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Patty BrardRené Mioch