Oh, kom er eens kijken

Eva Jinek zegt ja tegen rol in sinterklaasfilm: 'Geweldig!'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Eva Jinek zegt ja tegen rol in sinterklaasfilm: 'Geweldig!'
RTL

Eva Jinek (44) ziet een rolletje in de volgende versie van 'De Grote Sinterklaasfilm' wel zitten. De presentatrice zei volmondig 'ja' toen Robert ten Brink (66) haar in 'Jinek' vroeg of ze het zag zitten om in de film te gaan spelen.

"Dus potentieel is het mogelijk dat ik pompoenpiet ben?"

"Ik heb Sinterklaas gesproken en die heeft een diepe wens, Eva...", luidde Robert zijn vraag in. Daarna vroeg de presentator of Eva het 'leuk' zou vinden om mee te spelen. "Om mee te spelen? Natuurlijk. Geweldig!" zegt ze direct. "Waar zeg ik ja tegen?" vraagt de presentatrice zichzelf daarna af. "Heb je dan ook invloed op wat je zelf bent? Dus potentieel is het mogelijk dat ik pompoenpiet ben?"

Lingo-presentator Jan Versteegh leest Eva Jinek de les
Lees ook

Lingo-presentator Jan Versteegh leest Eva Jinek de les

Dan beseft Eva dat meespelen in een sinterklaasfilm wellicht een goed idee is, gezien de leeftijd van haar zoontje Pax. "Mijn kind is straks vier jaar oud. Als hij ziet dat ik in een sinterklaasfilm zit, dat is toch het walhalla van mijn kind?"

In De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis die begin oktober in première ging, hebben onder anderen prinses Laurentien, Martien Meiland, Robert ten Brink en Royce de Vries een rol.

Lees meer over
Eva JinekJinek