Rode oortjes

Eva Jinek deelt haar opvallende, winterse beautygeheim

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/William RuttenEva Jinek deelt haar opvallende, winterse beautygeheim
RTL

De een zweert bij een winged eyeliner, de ander geeft honderden euro's uit aan wimperextensions. Eva Jinek (44) onthult in gesprek met 'LINDA.' wat haar make-uptrick is. Ze smeert het goedje alleen niet op haar gezicht.

"Voor een gezonde ik-kom-net-terug-van-een-winterwandeling-look"

Eva vertelt aan het blad dat ze blush gebruikt voor een winterse glow. Het beetje rouge gaat alleen niet op haar wangen, maar op haar oren. Ze legt uit: "Een beetje blush op je oorschelpen voor een gezonde ik-kom-net-terug-van-een-winterwandeling-look." Zo lijkt het dus net of je de hele dag in de sneeuw hebt rondgelopen en toe bent aan een warme chocolademelk.

Eva Jinek zegt ja tegen rol in sinterklaasfilm: 'Geweldig!'
Lees ook

Eva Jinek zegt ja tegen rol in sinterklaasfilm: 'Geweldig!'

Eva deelt nog een kleine tip in LINDA.: "En poets na je tanden ook je lippen, zodat ze er gezond en goed doorbloed uitzien."

Naast aan haar rode oortjes besteedt Eva ook veel tijd aan haar wenkbrauwen. Haar motto: "Een dag zonder wenkbrauwen is een dag niet geleefd. Ze zijn de interpunctie van je gezicht."

Hoewel Eva haar wenkbrauwen aanzet met een beetje poeder, zijn volgens beautydeskundige Leco van Zadelhoff gebleekte wenkbrauwen nu helemaal in. Durf jij het aan? In onderstaande video zie je er alles over.

Het hele interview met Eva Jinek lees je in de nieuwe LINDA.

Lees meer over
Eva Jinek