zich even een vrouw wanen

Beau snuffelt rond in kleedkamer Eva: 'Heal me baby!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau snuffelt rond in kleedkamer Eva: 'Heal me baby!'
RTL

Omdat Eva Jinek (44) corona heeft, neemt Beau van Erven Dorens (51) tijdelijk haar RTL 4-talkshow 'Jinek' over. En terwijl Eva ziek op bed ligt, maakt Beau het zich wel érg comfortabel in haar kleedkamer. In een video die hij op Instagram deelt is namelijk te zien dat hij flink aan het rondsnuffelen is.

"Fijn zo’n vrouwenkleedkamer!"

Eva wordt natuurlijk elke avond prachtig opgemaakt voor een kaptafel en heeft daar al haar vaste make-up- en beautyspulletjes staan. Beau is onder de indruk van haar collectie en kan het dan ook niet laten het één en ander te proberen. 'Eva heeft Tante C dus Oom Beau neemt het even over', zo schrijft hij bij de video. 'Fijn zo’n vrouwenkleedkamer!'

Beau deelt corona-update Eva Jinek: 'Ze is echt krakkemikkig'
Lees ook

Beau deelt corona-update Eva Jinek: 'Ze is echt krakkemikkig'

Maar of Eva nu blij gaat zijn met deze beelden? Zo zien we dat Beau wattenstaafjes in zijn oren steekt en deze weer terug stopt in het doosje, parfum in zijn mond stopt en een klein vuurtje maakt door middel van haarspray en een aansteker. En hij móet natuurlijk ook even haar 'healing-spray' proberen op een manier zoals alleen Beau dat kan doen: 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Beau van Erven DorensEva Jinek