pritt happens

Beau van Erven Dorens neemt voorzorgsmaatregel tegen nieuw lijm-incident

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Beau van Erven Dorens (51) haakt op hilarische wijze in op de plakactie van klimaatrelschopper Jelle de Graaf (33) in 'Jinek' gisteravond. Beau - die invalt voor de zieke Eva Jinek (44) - heeft namelijk een voorzorgsmaatregel genomen voor de uitzending van vanavond.

"Ik zoek iets tegen lijm"

'Better safe than sorry', schrijft de presentator op zijn Instagram bij een video waarin hij naar de lokale doe-het-zelfzaak gaat. "Ik zoek iets tegen lijm. Iets van aceton of zo", zegt hij tegen de winkelbediende. "Of een beitel. Iets om lijm op te lossen, maar ook om iets van tafel af te krijgen als daar iets op vastgelijmd staat. Ik heb vanavond weer uitzending." De winkelbediende weet meteen waar Beau op doelt en reikt hem lachend een fles aceton aan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

KWF hekelt woordkeuze milieuactivist na val van tafel in Jinek
Lees ook

KWF hekelt woordkeuze milieuactivist na val van tafel in Jinek

Beau had gisteren te maken met een klimaatactivist die zich vastlijmde aan de talkshowtafel van Jinek. Hoewel Beau schrok van de actie, hield hij het hoofd koel. De klimaatrelschopper in kwestie, Jelle de Graaf, kwam van alle spanning niet helemaal lekker uit zijn woorden en liet andere tafelgasten niet uitpraten. Beau besloot naar de reclame over te schakelen en tijdens die commercial break is Jelle van tafel geveegd. De beelden zie je hieronder. 

Lees meer over
Beau van Erven DorensJinekKlimaat