't is weer raak

Ronald de Boer laat Danny Ghosen keihard vallen: toch niet naar Qatar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Danny Ghosen (44) belicht in de docuserie 'In de schaduw van het WK' de donkere kant van het WK dat volgende maand plaatsvindt in Qatar. De programmamaker praat met families van omgekomen arbeiders. Ook doet hij een poging om met de spelers te praten, maar de KNVB laat dit niet toe. In 'De BLVD Podcast' delen Rob Goossens (31) en Luuk Ikink (39) hun ongenoegen daarover.

"Nu heeft Ronald de Boer toch op het laatste moment afgezegd"

Rob vertelt in de podcast het niet slim te vinden hoe de KNVB reageert op de situatie en maar blijft zwijgen. "Het is makkelijker om er nu wat over te zeggen dan als je er zometeen bent. Door het te verzwijgen blijft het maar voortsudderen, terwijl er zijn een hoop kijkers die niet gek zijn", stelt hij.

Peter Heerschop keert terug op de radio tijdens WK voetbal
Lees ook

Peter Heerschop keert terug op de radio tijdens WK voetbal

Ook Danny is niet gek en probeert op allerlei manieren alsnog Qatar binnen te komen. Rob vertelt dat hij zelfs Ronald de Boer, die ambassadeur is van het WK, een berichtje stuurt met een uitnodiging. "In eerste instantie vertelde Danny dat Ronald de Boer zei: gaan we regelen. Dus er stond gewoon een afspraak. Maar nu heeft Ronald de Boer toch op het laatste moment afgezegd."

Waarom precies, dat weet Rob niet. "Ik heb vandaag geprobeerd Ronald de Boer te bellen, maar hij neemt zijn telefoon niet op."

De hele aflevering van De BLVD Podcast is hier te bekijken. Hieronder luister je hem op Spotify:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Lees meer over
Rob GoossensDanny GhosenLuuk IkinkRonald de BoerDe BLVD PodcastWK voetbal