Heftig

Christina Applegate kan niet meer zonder wandelstok door MS

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Christina Applegate kan niet meer zonder wandelstok door MS
RTL

Christina Applegate (50) moet door haar ziekte MS dagelijks met een wandelstok door het leven. Dat zegt de actrice donderdag bij een foto op Twitter waarbij ze aankondigt dat ze het binnenkort voor het eerst met het hulpmiddel tijdens een publiekelijk evenement te zien zal zijn.

"Wandelstokken zijn nu onderdeel van mijn nieuwe normaal"

'Ik moet binnenkort naar een zeer belangrijke ceremonie. Dit wordt de eerste keer buiten de deur sinds ik gediagnostiseerd ben met MS', zo schrijft de actrice. Christina deelt er een foto bij van vijf wandelstokken die ze van een gespecialiseerd bedrijf heeft gekregen. 'Wandelstokken zijn nu onderdeel van mijn nieuwe normaal.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Actrice Christina Applegate heeft MS: 'Moeilijke reis geweest'
Lees ook

Actrice Christina Applegate heeft MS: 'Moeilijke reis geweest'

De actrice, bekend van de sitcom Married... With Children, maakte in augustus vorig jaar bekend dat ze lijdt aan de ziekte multiple sclerose (MS). Door deze aandoening kunnen er op verschillende plekken in het lichaam ontstekingen ontstaan, die ervoor zorgen dat de hersenen bepaalde functies niet goed meer kunnen uitvoeren. Zo kunnen patiënten klachten krijgen bij het zien, praten of bewegen.