En wie ben jij dan wel niet?

Verraadt Gerard Joling identiteit Masked Singer-deelnemers?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLVerraadt Gerard Joling identiteit Masked Singer-deelnemers?
RTL

Vanavond begint het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. In 'Jinek' vertellen panelleden Gerard Joling (62) en Buddy Vedder (28) over de nieuwe reeks van het populaire zangprogramma. Maar talkshowhost Eva Jinek (44) vermoedt dat Gerard de identiteit van de karakters weggeeft.

"Zingt hij of zij? Dat kan gewoon niet" 

Eva is benieuwd of het echt zo moeilijk is om te raden welke BN'er schuilgaat in de bijzondere pakken. Buddy vertelt: "De kandidaten hebben dit seizoen extra hun best gedaan om het voor ons moeilijker te maken." Daar is Geer het mee eens. "Er wordt veel gedaan aan de stemmen. Of het nou een cabaretier of een nieuwslezer is. Ze gaan drie maanden repeteren met zingen en dan denk ik: zingt hij of zij? Dat kan gewoon niet." 

Ruben Nicolai enthousiast over nieuw seizoen The Masked Singer: ’Hoogste niveau tot dusver’
Lees ook

Ruben Nicolai enthousiast over nieuw seizoen The Masked Singer: ’Hoogste niveau tot dusver’

Eva's oren beginnen te klapperen bij deze vermeende onthulling. "Ik hoor je net zeggen: een cabaretier en een nieuwslezer. Dus je geeft al aanwijzingen." Gerard springt in de verdediging: "Bij wijze van spreken, zei ik." Maar zo leid je Eva natuurlijk niet om de tuin. "Bij wijze van spreken zei je er niet bij!" Gerard kan zich niet meer verdedigen, want de talkshowhost gaat snel naar de commercials.

Na de reclame gaat ze op het onderwerp verder en de panelleden van The Masked Singer vertellen dat er weer mensen meedoen van wie je het niet verwacht. "Weet je wat ik leuk vind? Op een gegeven moment denk je: die gaat niet meedoen. Dat is iemand die dit niet doet. Maar die hebben dan net een neefje of nichtje die fan is van het programma en dan doen ze het daarvoor", vertelt Buddy. En doen er ook internationale bekendheden mee? "Ik denk dat er ook mensen uit een pak komen die niet alleen in Nederland bekend zijn."

The Masked Singer is vanaf vanavond elke vrijdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Lees meer over
Gerard JolingBuddy VedderEva JinekJinekThe Masked Singer