kanye goed zien

Kim Kardashian en Kanye West samen bij sportwedstrijd van zoon

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian en Kanye West samen bij sportwedstrijd van zoon
RTL

Kim Kardashian (42) en Kanye West (45) hebben zaterdag samen een sportwedstrijd van hun zoon Saint (6) bijgewoond. De exen, die de afgelopen periode met elkaar in de clinch lagen, stonden samen langs de lijn en op foto's van 'TMZ' is te zien dat ze met elkaar praatten.

Kim en Kanye moedigen Saint samen met hun oudste dochter North aan tijdens zijn Americanfootballwedstrijd in Inglewood, Californië. De drie zijn ondertussen met elkaar aan het kletsen.

'Kanye West gebruikte jarenlang antisemitische taal'
Lees ook

'Kanye West gebruikte jarenlang antisemitische taal'

Vorige maand waren de realityster en de rapper samen bij een basketbalwedstrijd van North, maar bleven toen juist uit elkaars buurt. Volgens ingewijden was Kim op dat moment boos omdat haar ex een T-shirt met de tekst 'White Lives Matter' droeg.

De rapper haalt sinds de breuk met zijn ex-vrouw begin vorig jaar geregeld via sociale media naar haar uit. Daar is Kardashian niet van gediend. Ook niet van de antisemitische uitingen waarvoor West onlangs onder vuur kwam te liggen. 'Haatdragende taal is nooit oké of goed te praten', schreef Kim op Twitter. 'Ik steun de Joodse gemeenschap en vraag onmiddellijk een einde te maken aan het verschrikkelijke geweld en de haatdragende retoriek tegen Joden.'

Lees meer over
Kim KardashianKanye West