Let love lead the way

Spice Girls 'dolenthousiast' over verloving Mel B en haarstylist

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Spice Girls 'dolenthousiast' over verloving Mel B en haarstylist
RTL

In een gezamenlijk interview met haar nieuwe verloofde heeft Mel B (47) gereageerd op de verloving met haar aanstaande man Rory McPhee. De haarstylist ging eind oktober op een knie voor de Spice Girl.

Haar mede-Spice Girls reageerden dolenthousiast op de verloving, zegt Mel B tegen HELLO! Magazine. "Emma Bunton moest huilen, net als Mel C", aldus Scary Spice. "Ze waren allemaal heel blij voor ons. Ze zeiden 'we houden van Rory, hij is geweldig' en ze stuurden allemaal een kaartje."

'Spice Girl Mel B ten huwelijk gevraagd door vriend Rory McPhee'
Lees ook

'Spice Girl Mel B ten huwelijk gevraagd door vriend Rory McPhee'

Melanie Brown, zoals de zangeres voluit heet, hecht veel waarde aan de mening van haar Spice-vriendinnen. "Het betekent veel voor me dat ze Rory zo aardig vinden, want tot nu toe vonden ze geen van mijn vriendjes leuk, daar waren ze vrij duidelijk over", aldus Mel B.

Het feit dat Mel B samen is met Rory, heeft ze aan de meidengroep te danken. "Ze duwden me eigenlijk altijd al in de richting van Rory voordat we überhaupt een relatie kregen", herinnert de zangeres. "Maar ik zei dan dat het niet was wat ze dachten en dat hij gewoon een goede vriend was die mij me veilig liet voelen."

Lees meer over
Mel B