Even opletten nou!

Andries Tunru droomt nog over pijnlijk verlies in De Slimste Mens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL 4/screenshot Weet Ik Veel 7 novemberAndries Tunru droomt nog over pijnlijk verlies in De Slimste Mens
RTL

Als Andries Tunru (31) in 2021 meedoet aan 'De Slimste Mens', eindigt hij samen met Rob Kemps (37) in de grote finale. De twee zijn aan elkaar gewaagd, maar helaas voor Andries gaat Rob er met de winst vandoor. Dat steekt hem tot op de dag van vandaag nog steeds een beetje, zo vertelt Andries zondag in 'Weet Ik Veel.'

"Ik word ’s nachts nog steeds wakker met 'links, rechts, links, rechts'"

Als presentator Beau van Erven Dorens vraagt hoe het is om van Rob, de zanger van Snollebollekes, te verliezen, draait Andries er niet om heen. "Verliezen van Snollebollekes? Dat is nog steeds pijnlijk. Ik word ’s nachts nog steeds wakker met 'links, rechts, links, rechts'", waarmee hij refereert aan de gelijknamige hit van de Snollebollekes.  

René van der Gijp: 'Rob Kemps belde woest op'
Lees ook

René van der Gijp: 'Rob Kemps belde woest op'

Beau is nieuwsgierig waar het precies mis is gegaan in de finale. Andries legt uit dat een vraag over Willeke Alberti hem genekt heeft. Hij moet één hit van de zangeres noemen om de finale te winnen. "Ik had geen idee en ik wist, Rob die zit er in en die weet dat." Dat klopt, want op het moment dat hij past, geeft Rob het goede antwoord. "Rob zei: 'Samen Zijn' en de rest is geschiedenis. Die gast is zo’n slimme guy."

Rob weet met zijn deelname aan De Slimste Mens de harten van de kijkers te veroveren, maar in het echt leven blijkt hij niet altijd even sympathiek te zijn. In De BLVD Podcast vertellen Luuk Ikink en Rob Goossens hier meer over. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Weet Ik Veel is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de afleveringen hier terugkijken. 

Lees meer over
Rob KempsDe Slimste Mens