The milwaukee cannibal

Netflix bezig met vervolg omstreden Jeffrey Dahmer-serie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix bezig met vervolg omstreden Jeffrey Dahmer-serie
RTL

Netflix werkt aan een vervolg op de omstreden serie 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'. De nieuwe seizoenen van 'Monster' gaan elk over 'monsterlijke figuren die de maatschappij hebben beïnvloed'. De nieuwe seizoenen worden gemaakt door Ryan Murphy (56) en Ian Brennan (44), die ook de reeks over Jeffrey Dahmer maakten. Het is nog niet bekend wie de hoofdpersonen worden in de volgende delen.

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een van de best bekeken series op Netflix ooit. Het vertelt het levensverhaal van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer (1960-1994), die zeker zeventien mannen en jongens heeft gedood. De serie kreeg kritiek van onder anderen nabestaanden van slachtoffers van Dahmer. Regisseur Ryan zei dat hij contact had gezocht met nabestaanden toen hij nog aan de serie werkte, maar dat hij van niemand antwoord kreeg.

'Nabestaanden Jeffrey Dahmer gingen niet in op contactverzoek'
Lees ook

'Nabestaanden Jeffrey Dahmer gingen niet in op contactverzoek'

Slachtofferhulp Nederland riep Netflix op de serie te verwijderen, omdat het een 'substantieel aantal klachten' had ontvangen. Mensen zouden zich storen aan hoe de serie de slachtoffers van Dahmer portretteerde. Netflix zei 'niet in te gaan' op het verzoek van Slachtofferhulp.

Lees meer over
NetflixNetflixserie