daar komt de bruid

MAFS-icoon Chantal weer gelukkig in de liefde: 'Niet meer verwacht'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandMAFS-icoon Chantal weer gelukkig in de liefde: 'Niet meer verwacht'
RTL

Twee jaar na haar publieke scheiding - al zijn ze volgens haar nooit écht getrouwd geweest - is Chantal Huf van 'Married at First Sight' weer tot over haar oren verliefd. "Ik had het nooit verwacht!" vertelt een stralende Chantal aan RTL Boulevard.

"Ik ben helemaal verliefd, tot over mijn oren"

"Ik ben helemaal verliefd, tot over mijn oren", glundert de realityster als RTL Boulevard haar spreekt. "Ik had het nooit verwacht! En als je het niet meer verwacht en niet meer wil, dan gebeurt het gewoon en komt het op je pad. Het is héél erg leuk."

Chantal uit MAFS oma geworden, laat tattoo zetten voor kleinkind
Lees ook

Chantal uit MAFS oma geworden, laat tattoo zetten voor kleinkind

De man die Chantal zo gelukkig maakt komt net als zij uit Den Haag. Wie benieuwd is naar haar vent, moet nog eventjes wachten. Chantal wil haar nieuwe lover voorlopig niet met de wereld delen. "Uiteindelijk wel, maar niet in het begin nu het nog zo pril is." Ze post hem dan ook niet op social media, bang voor eventuele haatberichten. "Dat is niet leuk in het begin. Maar het is heel leuk."

'Wenkie' leeft niet alleen op een roze wolk vanwege de kersverse man in haar leven, ze is onlangs ook oma geworden van een prachtige kleindochter. "Dat is weer een hele nieuwe ervaring in het leven: van moeder naar oma", vertelt ze trots. "Het is makkelijk, want ik heb geen gebroken nachten meer."

Chantal mag dan misschien niet de liefde van haar leven hebben gevonden door Married at First Sight, Sonny en Dylan wél. Een jaar later zijn de tortelduifjes nog altijd samen.

Lees meer over
Married at First Sight